Close
Csak előnevezéssel lehet rajthoz állni az idei Balaton-átúszáson

Csak előnevezéssel lehet rajthoz állni az idei Balaton-átúszáson

Az időjárás-előrejelzések alapján – a Balatoni Vízirendészet Rendőrkapitányának egyetértésével – a szervezőbizottság úgy döntött, hogy megtartja szombaton a 38. Lidl Balaton-átúszást.

A rendezők csütörtöki tájékoztatása szerint ugyanakkor fontos változás, hogy idén nincs lehetőség helyszíni nevezésre. “Tekintettel az előnevezők magas számára, az esemény napján nem lesz lehetőség helyszíni nevezésre sem Révfülöpön a klasszikus távra, sem Balatonbogláron a féltávra. Az eseményen csak az előzetesen nevezők tudnak részt venni. Nevezni a tízezer fős létszámlimit eléréséig, de legkésőbb péntek délig lehet” – áll a közleményben.

Szombatra száraz, napos idő várható erős napsugárzással, a reggeli hőmérséklet huszonkét, a legmagasabb nappali hőmérséklet huszonkilenc fok körül alakulhat. A víz hőmérséklete reggel huszonöt, délután huszonhét fok körül várható. A rajt Révfülöpön, a kikötő melletti labdarúgópályán lesz reggel 8–12 óra között, a cél pedig az 5,2 km teljesítése után a balatonboglári Platán-strandon.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotó: Pixabay)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom