Close
Csak előnevezéssel lehet rajthoz állni az idei Balaton-átúszáson

Csak előnevezéssel lehet rajthoz állni az idei Balaton-átúszáson

Az időjárás-előrejelzések alapján – a Balatoni Vízirendészet Rendőrkapitányának egyetértésével – a szervezőbizottság úgy döntött, hogy megtartja szombaton a 38. Lidl Balaton-átúszást.

A rendezők csütörtöki tájékoztatása szerint ugyanakkor fontos változás, hogy idén nincs lehetőség helyszíni nevezésre. “Tekintettel az előnevezők magas számára, az esemény napján nem lesz lehetőség helyszíni nevezésre sem Révfülöpön a klasszikus távra, sem Balatonbogláron a féltávra. Az eseményen csak az előzetesen nevezők tudnak részt venni. Nevezni a tízezer fős létszámlimit eléréséig, de legkésőbb péntek délig lehet” – áll a közleményben.

Szombatra száraz, napos idő várható erős napsugárzással, a reggeli hőmérséklet huszonkét, a legmagasabb nappali hőmérséklet huszonkilenc fok körül alakulhat. A víz hőmérséklete reggel huszonöt, délután huszonhét fok körül várható. A rajt Révfülöpön, a kikötő melletti labdarúgópályán lesz reggel 8–12 óra között, a cél pedig az 5,2 km teljesítése után a balatonboglári Platán-strandon.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotó: Pixabay)

nevezés | sport | balaton | verseny |

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram