Close
Csak előnevezéssel lehet rajthoz állni az idei Balaton-átúszáson

Csak előnevezéssel lehet rajthoz állni az idei Balaton-átúszáson

Az időjárás-előrejelzések alapján – a Balatoni Vízirendészet Rendőrkapitányának egyetértésével – a szervezőbizottság úgy döntött, hogy megtartja szombaton a 38. Lidl Balaton-átúszást.

A rendezők csütörtöki tájékoztatása szerint ugyanakkor fontos változás, hogy idén nincs lehetőség helyszíni nevezésre. “Tekintettel az előnevezők magas számára, az esemény napján nem lesz lehetőség helyszíni nevezésre sem Révfülöpön a klasszikus távra, sem Balatonbogláron a féltávra. Az eseményen csak az előzetesen nevezők tudnak részt venni. Nevezni a tízezer fős létszámlimit eléréséig, de legkésőbb péntek délig lehet” – áll a közleményben.

Szombatra száraz, napos idő várható erős napsugárzással, a reggeli hőmérséklet huszonkét, a legmagasabb nappali hőmérséklet huszonkilenc fok körül alakulhat. A víz hőmérséklete reggel huszonöt, délután huszonhét fok körül várható. A rajt Révfülöpön, a kikötő melletti labdarúgópályán lesz reggel 8–12 óra között, a cél pedig az 5,2 km teljesítése után a balatonboglári Platán-strandon.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotó: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Ritkaságszámba menő, lenyűgöző kiállítással vár vissza a Magyar Nemzeti Galéria
Ilyen még nem volt: whiskytúra indul Budapesten!
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom