Close
Sztárcoach ad válaszokat munkával kapcsolatos kérdésekre a Brain Bar Career Nighton

Sztárcoach ad válaszokat munkával kapcsolatos kérdésekre a Brain Bar Career Nighton

Vajon a Z generáció tényleg startupoknál dolgozna szívesen? A multik teljesen kifulladtak a pályakezdők szemében? Tényleg a home office jelenti a jövőt? Miben különböznek az Y és Z generáció munkavállalási preferenciái?

A fenti kérdések mellett további érdekességeket tudhatunk meg a sztár coach és világhírű író, Adam Smiley Poswolsky előadásából. A pozitív életszemléletéről ismert millenial-szakértő nemcsak a generációs változások kapcsán osztja meg gondolatait könyveiben, de globális vállalatokat és brandeket is segít abban, hogy megfelelő lépéseket tegyenek az általános kiégés ellen és a kiegyensúlyozott munkavégzés érdekében.

Az Y és Z generáció hazai igényeiről, elvárásairól és preferenciáiról még érdekesség kiderül egy kerekasztal-beszélgetés keretében, ahol a két korosztály véleményvezérei beszélgetnek majd egymással: Döbrösi Laura színésznő, Istenes Bence műsorvezető és Marsalkó Dávid énekes.

Az este folyamán lehull a lepel a Brain Bar 2020 első fellépőiről, és elárulnak pár izgalmas infót Európa legnagyobb jövőfesztiváljával kapcsolatban!

Az Ötkertben tartandó rendezvény moderátora a korábbi Brain Bar rendezvényekről már jól ismert Andrew Hefler színész lesz. A november 27-én 19 órakor kezdődő Brain Bar Career Nighton a részvétel regisztrációhoz kötött, a jelentkezés viszont önmagában nem jogosít belépésre, a sikeres regisztrációról külön levélben értesítenek.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Brain Bar)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom