Close
Sztárcoach ad válaszokat munkával kapcsolatos kérdésekre a Brain Bar Career Nighton

Sztárcoach ad válaszokat munkával kapcsolatos kérdésekre a Brain Bar Career Nighton

Vajon a Z generáció tényleg startupoknál dolgozna szívesen? A multik teljesen kifulladtak a pályakezdők szemében? Tényleg a home office jelenti a jövőt? Miben különböznek az Y és Z generáció munkavállalási preferenciái?

A fenti kérdések mellett további érdekességeket tudhatunk meg a sztár coach és világhírű író, Adam Smiley Poswolsky előadásából. A pozitív életszemléletéről ismert millenial-szakértő nemcsak a generációs változások kapcsán osztja meg gondolatait könyveiben, de globális vállalatokat és brandeket is segít abban, hogy megfelelő lépéseket tegyenek az általános kiégés ellen és a kiegyensúlyozott munkavégzés érdekében.

Az Y és Z generáció hazai igényeiről, elvárásairól és preferenciáiról még érdekesség kiderül egy kerekasztal-beszélgetés keretében, ahol a két korosztály véleményvezérei beszélgetnek majd egymással: Döbrösi Laura színésznő, Istenes Bence műsorvezető és Marsalkó Dávid énekes.

Az este folyamán lehull a lepel a Brain Bar 2020 első fellépőiről, és elárulnak pár izgalmas infót Európa legnagyobb jövőfesztiváljával kapcsolatban!

Az Ötkertben tartandó rendezvény moderátora a korábbi Brain Bar rendezvényekről már jól ismert Andrew Hefler színész lesz. A november 27-én 19 órakor kezdődő Brain Bar Career Nighton a részvétel regisztrációhoz kötött, a jelentkezés viszont önmagában nem jogosít belépésre, a sikeres regisztrációról külön levélben értesítenek.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Brain Bar)

career night | Adam Smiley Poswolsky | y generáció | brain bar | z generáció

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram