Close
Ha álmodnál egyet nap közben is, ez a videó neked készült

Ha álmodnál egyet nap közben is, ez a videó neked készült

Komótos tempójú, szürreális videóval rukkolt elő a montreali kreatív duó, a Caravan.

“A Club Palace egy rövid álom, amelyben a néző a főszereplő – írják. – Ahogy egy álomban, itt is elvont terekben haladunk, ahol a hangok és a gravitáció gúnyt űznek az érzékeinkből.

Határolt terek felől utazunk egy képzeletbeli nyitott világba, a felfedezésre, a kíváncsiságra és az ismeretlen koncentrálva.” Valóban, ha álmodnál még négy percet, nincs ennél kitűnőbb lehetőség.

Ez is érdekelhet:

szürrealizmus | video | álom

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram