Ha álmodnál egyet nap közben is, ez a videó neked készült

Komótos tempójú, szürreális videóval rukkolt elő a montreali kreatív duó, a Caravan.

"A Club Palace egy rövid álom, amelyben a néző a főszereplő - írják. - Ahogy egy álomban, itt is elvont terekben haladunk, ahol a hangok és a gravitáció gúnyt űznek az érzékeinkből.

Határolt terek felől utazunk egy képzeletbeli nyitott világba, a felfedezésre, a kíváncsiságra és az ismeretlen koncentrálva." Valóban, ha álmodnál még négy percet, nincs ennél kitűnőbb lehetőség.

Ez is érdekelhet:

Úgy mutatták meg a Holdat, ahogyan eddig még soha

Los Angelesben egy fiatalember megengedte, hogy bárki megnézhesse a Holdat a teleszkópján keresztül. Megérte.

szürrealizmus | video | álom

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom