Ilyesmi lehet a tökéletes roadtrip, amit ez a nyolc fiatal vitt végig Tádzsikisztánban

Ha pár percre teljesen kivarázsolnád magad a székedből, a szobádból, az épületedből, aztán a városodból és az országodból is, ez a videó a tökéletes varázspálca. 

Habár elég nyitottnak és utazási mindenevőknek tartjuk magunkat, eddig Tádzsikisztán valahogy lemaradt a véget nem érő bakancslista-tekercsünkről. Most viszont azonnal találunk neki helyet, ugyanis ez a roadtrip kisfilm visszafordíthatatlanul meggyőzött róla, milyen kár lenne ezt az országot kihagyni.

A nyolc – amúgy előtte egymást nem ismerő – fiatal a Pamír-hegyvidéken autózik végig félelmetesen gyönyörű hegyeken, völgyeken és síkságokon át, közben helyiekkel pacsiznak, frizbiznek és zenélnek. Szerintünk hangulatában és élményében valami ilyesmi a tökéletes, baráti roadtrip-feeling.

(Nyitókép: Unsplash)

road trip | autós | hegység | vimeo | utazás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom