A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

Mind mások vagyunk, de kevés kivétellel mindannyian szeretjük a kertet. Gyermekkorunk mindennapjaiban a természet mindenütt körülvett bennünket, felnőtt, városi emberként azonban egyre inkább érezzük a hiányát. A kerti pihenés feltölt, a növények, a természet közelsége, a szabad tér megsokszorozza a pihenésre szánt idő élményét, elemel a hétköznapokból valahová, ahol jó lenni. Tanuljuk meg hát újra értékelni a fák, a zöld jelenlétét a mindennapjainkban, térjünk vissza a kertbe, és hagyjuk, hogy inspiráljon, feltöltsön vagy épp segítsen elcsendesednünk!

Te mire használod a kerted, a teraszod? Pihenésre, kikapcsolódásra? Vagy alkotáshoz, bulikhoz? Különbözőek vagyunk, más és más igényekkel.

Soós Nóra festőművésznek ihletet ad a kertje...

Sárközi Ákosnak fontos, hogy a teraszon is profi módon főz­hessen...

Pataki Ági filmproducer-üzletember pedig a balatoni házában tud leginkább feltöltődni.

Mind mások, de mind szeretik a kertet – és most el is mesélik, miért!

A nyitóképen Sárközi Ákos profi nyári konyhája látható. A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a kerti élet elhivatott támogatója, a Tectona Grandis Kertberendezés.

kültéri bútor | kerti bútor | kert | szponzorált tartalom | nagy sztori

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram