Close
Alighanem a világ legjobb állása teknősökre vigyázni a Maldív-szigeteken

Alighanem a világ legjobb állása teknősökre vigyázni a Maldív-szigeteken

Imádod a napsütést? Szívesen töltenéd a nyarat egy mesés strandon? Még a tengeri élet is érdekel? Akkor nincs ennél ideálisabb gyakornoki állás számodra.

A Coco Palm Dhuni Kolhu tipikusan az az üdülőhely, amit előszeretettel nyomtatnak hatalmas poszterekre vagy állítanak be háttérképnek az emberek. Türkizkék tenger, fehér homok, pálmafák és nádtetős házikók a víz felett. Álomszerű helyszín a Maldív-szigeteken.

Alapesetben nyilván drága lenne, ha valaki itt szeretne tölteni néhány hetet, most azonban gyakornokot keresnek a teknősök megmentésével foglalkozó központjukba. A szerencsés kiválasztott tizennégy napot tölthet a világ egyik legszebb pontján, mialatt minden költségét megtérítik.

Hogy mit kérnek ezért cserébe?

Tulajdonképpen csak a teknősökre kell vigyázni, illetve posztolni róluk az Instagramra.

Etetni kell őket, tisztán tartani a helyüket, segédkezni a különböző mentőakciókban, amikor begyűjtik a segítségre szorult állatokat, majd amikor visszaengedik őket az óceánba. Nem tűnik túl megterhelőnek, ráadásul még nemes célt is szolgál.

Külön fizetést nem utalnak, ám tényleg minden költséget állnak a két hét alatt; utazást, étkezést, szállást, és még néhány remek szabadidős programot is. Utóbbiból biztosan nem lesz hiány, el lehet menni búvárkodni, hajókázni vagy meglesni a delfineket.

Mindent összevetve körülbelül egy 1,7 millió forintos kalandot kap a kiválasztott gyakornok, aki az Egyesült Királyság egyik legprofibb állatorvosa mellett dolgozhat.

A lehetőség mindenki számára adott, csupán annyit várnak el a jelentkezőktől, hogy érdeklődjenek a tengeri állatok iránt. Jelentkezni egy két-három perces videóval és egy rövid levéllel lehet június 31-ig, ezen a felületen keresztül.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Getty Images, Coco Palm Dhuni Kolhu)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom