Close
Alighanem a világ legjobb állása teknősökre vigyázni a Maldív-szigeteken

Alighanem a világ legjobb állása teknősökre vigyázni a Maldív-szigeteken

Imádod a napsütést? Szívesen töltenéd a nyarat egy mesés strandon? Még a tengeri élet is érdekel? Akkor nincs ennél ideálisabb gyakornoki állás számodra.

A Coco Palm Dhuni Kolhu tipikusan az az üdülőhely, amit előszeretettel nyomtatnak hatalmas poszterekre vagy állítanak be háttérképnek az emberek. Türkizkék tenger, fehér homok, pálmafák és nádtetős házikók a víz felett. Álomszerű helyszín a Maldív-szigeteken.

Alapesetben nyilván drága lenne, ha valaki itt szeretne tölteni néhány hetet, most azonban gyakornokot keresnek a teknősök megmentésével foglalkozó központjukba. A szerencsés kiválasztott tizennégy napot tölthet a világ egyik legszebb pontján, mialatt minden költségét megtérítik.

Hogy mit kérnek ezért cserébe?

Tulajdonképpen csak a teknősökre kell vigyázni, illetve posztolni róluk az Instagramra.

Etetni kell őket, tisztán tartani a helyüket, segédkezni a különböző mentőakciókban, amikor begyűjtik a segítségre szorult állatokat, majd amikor visszaengedik őket az óceánba. Nem tűnik túl megterhelőnek, ráadásul még nemes célt is szolgál.

Külön fizetést nem utalnak, ám tényleg minden költséget állnak a két hét alatt; utazást, étkezést, szállást, és még néhány remek szabadidős programot is. Utóbbiból biztosan nem lesz hiány, el lehet menni búvárkodni, hajókázni vagy meglesni a delfineket.

Mindent összevetve körülbelül egy 1,7 millió forintos kalandot kap a kiválasztott gyakornok, aki az Egyesült Királyság egyik legprofibb állatorvosa mellett dolgozhat.

A lehetőség mindenki számára adott, csupán annyit várnak el a jelentkezőktől, hogy érdeklődjenek a tengeri állatok iránt. Jelentkezni egy két-három perces videóval és egy rövid levéllel lehet június 31-ig, ezen a felületen keresztül.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Getty Images, Coco Palm Dhuni Kolhu)

Close