Close
Ez a tel-avivi otthon a mai tipikus álomlakások mintapéldánya

Ez a tel-avivi otthon a mai tipikus álomlakások mintapéldánya

Több belsőépítészeti divatirányzat van előtérben most is, ám ami évek óta nem változik, az a fekete, a fehér és a szürke színek együttes, harmonikus használata. Ha hozzájuk társul még egy-egy pasztell, vagy éppen nagyon élénk kiegészítő, “statement” bútordarab vagy textília, akkor tökéletes az összhatás. Ez a lakás a világ bármely pontján megállná a helyét, mégis igazán szerencsés, hogy éppen a nyüzsgő Tel-Avivra látni a nappalijából. 

A város északi részén található lakás teljes felújítása csaknem két évet vett igénybe. A belsőépítészeti megoldások Maya Sheinberger izraeli dizájner munkáját dicsérik.

Szerencsés a fekvés, egy nagyon világos teret kellett berendezni, praktikusan és sallangmentesen. A falak fehérek, egytől egyig, a konyhabútor teljesen fekete, illetve a hangsúlyos kontúrok is fekete vagy sötétszürke színt kaptak, köztük például a hatalmas üveg tolóajtó kerete is, ami valós szegélyt ad a kilátásnak, akár egy televízió vékony kerete.

A kedvencünk mégis a teljesen egyszerű, mégis nagyszerű hálószoba és a belőle nyíló fürdő. Imádnivalóan visszafogott és élhető!

Fontos szerkezeti egység maga a nagy terasz is, ahol étkezőt és lounge-zónát is kialakítottak. Napestig lehet onnan kémlelni Tel-Aviv fényeit.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Design/Milk)

FOLYTASD EZZEL
Ezért a magyar ékszertervezőért rajonganak New Yorkban
Ezért tart több mint száz éve a barcelonai Sagrada Família megépítése
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Négy különleges whisky a whiskykészítés bölcsőjéből, a hűvös Skóciából...
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom