Close
Ez a tel-avivi otthon a mai tipikus álomlakások mintapéldánya

Ez a tel-avivi otthon a mai tipikus álomlakások mintapéldánya

Több belsőépítészeti divatirányzat van előtérben most is, ám ami évek óta nem változik, az a fekete, a fehér és a szürke színek együttes, harmonikus használata. Ha hozzájuk társul még egy-egy pasztell, vagy éppen nagyon élénk kiegészítő, “statement” bútordarab vagy textília, akkor tökéletes az összhatás. Ez a lakás a világ bármely pontján megállná a helyét, mégis igazán szerencsés, hogy éppen a nyüzsgő Tel-Avivra látni a nappalijából. 

A város északi részén található lakás teljes felújítása csaknem két évet vett igénybe. A belsőépítészeti megoldások Maya Sheinberger izraeli dizájner munkáját dicsérik.

Szerencsés a fekvés, egy nagyon világos teret kellett berendezni, praktikusan és sallangmentesen. A falak fehérek, egytől egyig, a konyhabútor teljesen fekete, illetve a hangsúlyos kontúrok is fekete vagy sötétszürke színt kaptak, köztük például a hatalmas üveg tolóajtó kerete is, ami valós szegélyt ad a kilátásnak, akár egy televízió vékony kerete.

A kedvencünk mégis a teljesen egyszerű, mégis nagyszerű hálószoba és a belőle nyíló fürdő. Imádnivalóan visszafogott és élhető!

Fontos szerkezeti egység maga a nagy terasz is, ahol étkezőt és lounge-zónát is kialakítottak. Napestig lehet onnan kémlelni Tel-Aviv fényeit.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Design/Milk)

interior design | skandináv | minimalista | izrael | interior

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram