Close
Laza, könnyed és emberközeli kóstolón ismerhetjük meg a természetes borokat június végén

Laza, könnyed és emberközeli kóstolón ismerhetjük meg a természetes borokat június végén

Ha unalmas már a sokadik egyhangú borkóstoló, ahol a pult mögött nem nagyon találni a borászt, és helyette inkább egy laza, könnyed, beszélgetős, kikapcsolódós estére vágyunk, akkor június 26-át érdemes beírni a naptárba. 

Ekkor tartják a Tűzoltó utcában a Természetes Mátra sétakóstolót, aminek már a címe is elárulja, hogy más jellegű boros program lesz.

A kuckózós “Borozz a Borásszal” sorozatok után a VinoPiano Borbár újra kimerészkedik a teraszra, hogy második alkalommal szervezzen egy emberközeli, átlátható kóstolót három borásszal, Karner Gáborral, Losonci Bálinttal és Major Leventével. Kellemes zenére, szabad levegőn lehet egészséges borokat kortyolni, melyeket tudatosan és természetesen készítettek el. A fő irány továbbra is a naturális és a spontán borok világa és ennek megismerése, élménygazdagságának felfedezése.

Az elővételes jegyek ára június 10-ig 5500 forint, utána 6500 forintért váltható belépő.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom