Close
Laza, könnyed és emberközeli kóstolón ismerhetjük meg a természetes borokat június végén

Laza, könnyed és emberközeli kóstolón ismerhetjük meg a természetes borokat június végén

Ha unalmas már a sokadik egyhangú borkóstoló, ahol a pult mögött nem nagyon találni a borászt, és helyette inkább egy laza, könnyed, beszélgetős, kikapcsolódós estére vágyunk, akkor június 26-át érdemes beírni a naptárba. 

Ekkor tartják a Tűzoltó utcában a Természetes Mátra sétakóstolót, aminek már a címe is elárulja, hogy más jellegű boros program lesz.

A kuckózós “Borozz a Borásszal” sorozatok után a VinoPiano Borbár újra kimerészkedik a teraszra, hogy második alkalommal szervezzen egy emberközeli, átlátható kóstolót három borásszal, Karner Gáborral, Losonci Bálinttal és Major Leventével. Kellemes zenére, szabad levegőn lehet egészséges borokat kortyolni, melyeket tudatosan és természetesen készítettek el. A fő irány továbbra is a naturális és a spontán borok világa és ennek megismerése, élménygazdagságának felfedezése.

Az elővételes jegyek ára június 10-ig 5500 forint, utána 6500 forintért váltható belépő.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

vinipiano borbár | budapest | bor | borász | természetes bor

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram