Close
Laza, könnyed és emberközeli kóstolón ismerhetjük meg a természetes borokat június végén

Laza, könnyed és emberközeli kóstolón ismerhetjük meg a természetes borokat június végén

Ha unalmas már a sokadik egyhangú borkóstoló, ahol a pult mögött nem nagyon találni a borászt, és helyette inkább egy laza, könnyed, beszélgetős, kikapcsolódós estére vágyunk, akkor június 26-át érdemes beírni a naptárba. 

Ekkor tartják a Tűzoltó utcában a Természetes Mátra sétakóstolót, aminek már a címe is elárulja, hogy más jellegű boros program lesz.

A kuckózós “Borozz a Borásszal” sorozatok után a VinoPiano Borbár újra kimerészkedik a teraszra, hogy második alkalommal szervezzen egy emberközeli, átlátható kóstolót három borásszal, Karner Gáborral, Losonci Bálinttal és Major Leventével. Kellemes zenére, szabad levegőn lehet egészséges borokat kortyolni, melyeket tudatosan és természetesen készítettek el. A fő irány továbbra is a naturális és a spontán borok világa és ennek megismerése, élménygazdagságának felfedezése.

Az elővételes jegyek ára június 10-ig 5500 forint, utána 6500 forintért váltható belépő.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Close