Figyelmeztetést adtak ki, kerülni kell a koncerteket és más tömegrendezvényeket Moszkvában

Az Egyesült Államok oroszországi nagykövetsége figyelmeztetett, hogy szélsőségesek támadást terveznek Moszkvában a következő negyvennyolc órában.

A nagykövetség már többször is felszólította az amerikai állampolgárokat, hogy haladéktalanul hagyják el Oroszországot, most azonban nem közölt további részleteket a fenyegetés természetéről.

Arra kérik az embereket, hogy kerüljék a koncerteket és a tömeget, és mindig tartsák szemmel a környezetüket.

Mint a követség honlapján olvasható, olyan jelentéseket kaptak, amelyek szerint a szélsőségesek nagy moszkvai összejöveteleket céloznak meg. Az Egyesült Államok állampolgárainak azt tanácsolják, hogy a következő negyvennyolc órában kerüljék a nagy összejöveteleket.

Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat néhány órával korábban közölte, hogy meghiúsította az Iszlám Állam egyik sejtjének támadását, amelyet egy moszkvai zsinagóga ellen terveztek. Nem tudni, hogy van-e összefüggés a két közlés között.

(Forrás: Reuters, képek: Getty Images, Unsplash)

terrorfenyegetés | nagykövetség | amerika | moszkva | oroszország

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Ezeket veszik észre rögtön a légiutas-kísérők, amikor az utas beszáll a gépbe

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram