Close
Igazi inspirációk, tetőtéri lakásokhoz

Igazi inspirációk, tetőtéri lakásokhoz

Aki valaha élt már tetőtérben, rövid idő alatt megismerkedhetett már minden pozitív és negatív oldalával. A napos oldal tényezői között találjuk a sok természetes fényt, az ég folyamatos figyelhetőségét, a kuckós, melegebb hangulatot, az esetleges nagyobb belmagasságot és az elsőre könnyen alakítható teret. 

Annyira nem kedves azonban, hogy nehéz lehet a bútorok összeválogatása a speciális szögek miatt, a szigetelés és a ház fekvésének függvénye, hogy nagyon forró nyarakat élünk-e meg, a döntött falfelületekre nem érdemes képeket tenni, még többet kell porszívózni a sok fény miatt, és legyünk őszinték, nem mindig könnyű hasznosan, de szépen berendezni egy tetőteret.

Vannak, akiknek mégis sikerül, mi több vonzó lakásokat, szobákat alakítanak ki közvetlenül a tető alatt. Hoztunk pár csinos fotót, melyek alapján kiderül, hogy mégis inkább szerencsésnek mondható az, aki a csillagokat látja az ablakból, és nem a nyújtózkodó szomszédot.

A kaland folytatódik

Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, m.blog.naver.com, home-design.com, architectureartdesignes.com)

Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom