Close
Igazi inspirációk tetőtéri lakásokhoz

Igazi inspirációk tetőtéri lakásokhoz

Aki valaha élt már tetőtérben, rövid idő alatt megismerkedhetett már minden pozitív és negatív oldalával. A napos oldal tényezői között találjuk a sok természetes fényt, azt, hogy folyamatosan láthatjuk az eget, a kuckós, melegebb hangulatot, az esetleges nagyobb belmagasságot és az elsőre könnyen alakítható teret. 

Annyira nem kedves azonban, hogy nehéz lehet a bútorok összeválogatása a speciális szögek miatt, a szigetelés és a ház fekvésének függvénye, hogy nagyon forró nyarakat élünk-e meg, a döntött falfelületekre nem érdemes képeket tenni, még többet kell porszívózni a sok fény miatt, és legyünk őszinték, nem mindig könnyű hasznosan, de szépen berendezni egy tetőteret.

Vannak, akiknek mégis sikerül, mi több vonzó lakásokat, szobákat alakítanak ki közvetlenül a tető alatt. Hoztunk pár csinos fotót, melyek alapján kiderül, hogy mégis inkább szerencsésnek mondható az, aki a csillagokat látja az ablakból, és nem a nyújtózkodó szomszédot.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, m.blog.naver.com, home-design.com, architectureartdesignes.com)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom