Close
Igazi inspirációk tetőtéri lakásokhoz

Igazi inspirációk tetőtéri lakásokhoz

Aki valaha élt már tetőtérben, rövid idő alatt megismerkedhetett már minden pozitív és negatív oldalával. A napos oldal tényezői között találjuk a sok természetes fényt, azt, hogy folyamatosan láthatjuk az eget, a kuckós, melegebb hangulatot, az esetleges nagyobb belmagasságot és az elsőre könnyen alakítható teret. 

Annyira nem kedves azonban, hogy nehéz lehet a bútorok összeválogatása a speciális szögek miatt, a szigetelés és a ház fekvésének függvénye, hogy nagyon forró nyarakat élünk-e meg, a döntött falfelületekre nem érdemes képeket tenni, még többet kell porszívózni a sok fény miatt, és legyünk őszinték, nem mindig könnyű hasznosan, de szépen berendezni egy tetőteret.

Vannak, akiknek mégis sikerül, mi több vonzó lakásokat, szobákat alakítanak ki közvetlenül a tető alatt. Hoztunk pár csinos fotót, melyek alapján kiderül, hogy mégis inkább szerencsésnek mondható az, aki a csillagokat látja az ablakból, és nem a nyújtózkodó szomszédot.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, m.blog.naver.com, home-design.com, architectureartdesignes.com)

interior design | tetőtéri | lakáskultúra | lakberendezés | belsőépítészet

FOLYTASD EZZEL

Rátaláltunk a kényelmes luxusra Magyarország egy varázslatos pontján

Így néz ki egy penthouse a világ legmagasabb lakóépületében

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom