Close
Ilyen szemüvege biztos, hogy senki másnak nem lesz

Ilyen szemüvege biztos, hogy senki másnak nem lesz

A Tame Impala inspirálta keretekből csupán egy-egy elérhető a Tiptonnál.

Az ausztrál együttes negyedik stúdióalbuma, a The Slow Rush inspirálta azt az öt modellt, melyekből a Tipton Eyeworks bemutatótermében mindössze csupán egy-egy darab elérhető. Tehát, aki azt szeretné, hogy olyan kerete legyen, amilyen biztos, hogy senki másnak nincs, most lépjen.

A limitált The Slow Rush-kollekció öt modellje az album megjelenésének évfordulója alkalmából készült el. A többszörösen díjnyertes pszichedelikus pop-album által inspirált kereteket egyedi off-white lemezből gyártották.

Exkluzív dizájn, amely a zenetörténet egy valódi darabját hordozza magában; időtlen és merész, kiemel a tömegből.

A Pretender, az Esther, a Leon, a Joan és a Kaufmann Slow Rush keretekbe optikai- és napszemüveg lencse egyaránt illeszthető, így egy minden szempontból egyedi és személyre szabott szemüveg kapható a Tipton Eyeworks showroomjában.

A Tipton Eyeworks szemüvegeit mindig is a zene ihlette, mind a keretek stílusát, mind az alapanyagokat tekintve. Az vinyl lemezből készülő szemüvegkereteket olyan legendás előadók inspirálják, mint a Tame Impala, az AC/DC vagy Miles Davis.

A Tipton Eyeworks már több mint tíz éve működik együtt a Sziget fesztivállal, amelynek keretében minden évben készítenek a fesztivál headlinereinek egyedi, személyre szabott szemüveget. Így készült el 2022 nyarán az első Slow Rush modell is az együttes frontembere, Kevin Parker számára.

tipton | egyedi | keret | The Slow Rush | tame impala

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Napelemmel a fenntartható jövő felé – Itt az IKEA új lámpája

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram