Ebben a tíz európai városban a legkönnyebb most munkát találni

Nyugat- és Észak-Európában sokkal  könnyebb most munkát találni, mint máshol, különösen igaz ez a déli országok városaira - ez derült ki az Európai Bizottság legfrissebb jelentéséből. 

A nyugati és északi tagállamok lakosságának több mint fele, egészen pontosan a válaszadók ötvenhárom százaléka szerint a lakóhelyén mostanában könnyen lehet munkát találni. Ezzel szemben a déli uniós országokban csupán minden negyedik ember állítja ugyanezt.

A válaszadók véleményéből kiderül, hogy most Prágában és Kolozsváron lehet a legegyszerűbben elhelyezkedni, de Münchenben és Pozsonyban sem okoz ez különösebb nehézséget. A top tíz legelérhetőbb álláshelyekkel rendelkező városok közé bekerült még

Hamburg, Oslo, Stockholm, Varsó, Szófia és Tallinn is.

A lakossági értékelés alapján az olaszországi Palermóban és a spanyol Oveidóban a legnehezebb most elhelyezkedni.

(Forrás: Schengenvisainfo, fotók: Getty)

Európa | munka | európai unió | álláskeresés | munkahely

FOLYTASD EZZEL

Három csodálatos koncertet ajánlunk a tavaszra

Így fedezheted fel Afrikát a ritmusok szárnyán

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom