Káprázatos élmény végigjárni a tokiói TeamLab Planets kiállítást

A TeamLab egy nemzetközi művészeti kollektíva, ami belekóstol a művészet, a tudomány, a technológia és a természet világába, és ezek találkozásába is. Ennek megfelelően az érzékelés új formáit keresik művészek, programozók, mérnökök, CG-animátorok, matematikusok és építészek segítségével. Mondhatni, az együttműködés lényege maga az együttműködés, amennyiben azt vallják: nem kell különböző területekre osztani a világot, illetve ha már felosztottuk, át kell lépni ezeket a határokat. Mint a tokiói TeamLab kiállítás esetében, ami tíz fejezetet végigjárva alkot egy összefüggő egészet – ahogy az az alábbi videón látható.

TeamLab kiállításokat persze a világ számos részén tartottak Melbourne-től Szingapúrig;  a csapatnak pedig állandó gyűjteménye található Los Angelesben, Sydneyben, Adelaide-ben, San Franciscóban, New Yorkban, Isztambulban és Helsinkiben.

 (Nyitókép: egy jelenet a tokiói kiállításból, fotó: Unsplash)

teamlab | tokió | japán | TeamLabs Planets

FOLYTASD EZZEL

Csak ekkor lehet kipróbálni a Bang & Olufsen csúcsmodelljeit Magyarországon

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom