Egy életmentő trükk arra az esetre, ha otthon felejtetted a telefonod töltőjének egyik részét

Beszéljünk egy kicsit a találékonyságról!

Minden utazó egyik visszatérő rémálma, hogy amikor elfoglalja a szállodai szobáját, végez a lefekvést megelőző utolsó előkészületekkel, elolvasta az összes fontos hírt a telefonján és jó éjszakát kívánt mindenkinek, aki számít, úgyhogy nincs más dolga, mint rátenni a telefont a töltőre egész éjszakára – és akkor észreveszi, hogy az adapter otthon maradt.

Szerencsére a szállodai szobában valószínűleg egy vagy akár több olyan rejtett hely is akad, ahová az USB-kábel csatlakoztatható – az egyik ilyen a tévé.

Erről egy hotelszobai hackekről szóló Instagram-videóban beszélt Armen Adamjan tartalomgyártó, aki a felvételen bemutatta, hogy a legtöbb új tévé hátoldalán már USB-portok találhatók az eszközök csatlakoztatására, amelyek segítségével feltölthetők a készülékek.

A videó egyébként tele van ehhez hasonló hasznos szállodai trükkökkel. Ilyen például egy merész megoldás arra, ha valaki netán extra iróasztalra vágyna a szobában, akkor vegye elő a vasalódeszkát.

Nem mindenki érzi magát biztonságban egy hotelben. Sokan például attól tartanak, hogy egy betolakodó besurranhat a szobába és aztán elrejtőzhet a szekrényben vagy az ágy alatt. Egy légiutas-kísérő elárulta a legjobb „szállodai hackeket”, melyekkel szinteket nőhet a biztonságérzetünk.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

töltő | segítség | usb | hotel | szálloda

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom