Close
Tom Hanks új kávémárkát dobott piacra, a kezdeményezés oka szívmelengető

Tom Hanks új kávémárkát dobott piacra, a kezdeményezés oka szívmelengető

Most minden egyes csésze “Hanx”-szel a veteránokat lehet támogatni.

Negyven éves pályafutása során Tom Hanks szinte mindent elért, amit csak lehetett; két Oscarral, hét Emmy-díjjal és egy rakás egyéb elismeréssel büszkélkedhet, sőt, még elnöki kitüntetésben is részesült.

A hatvanhat éves világsztár most új, etikus forrásból származó, környezetbarát kávét dobott a piacra Hanx for Our Troops néven,

a nyereség száz százalékával pedig a veteránokat és családjaikat támogatja.

A Hanx weboldalán már számos termék elérhető. A First Class Joe száz százalék őrölt arabica kávé mellett három fajta kávépárna és instant italok is megtalálhatók.

Tom Hanks “átkozottul jónak” tartja kávéit,

de weboldalán nemcsak árusítja ezeket, hanem információkat is megoszt az általa támogatott szervezetekről, hogy azok tevékenységét minél többek megismerhessék. Emellett tartalmaz egy „Band of Brands” nevű rovatot is, amelyben veterán tulajdonú, vagy az egykori katonákat és családjaikat támogató vállalkozásokat mutat be.

(Forrás: Food&Wine, fotók: givehanx.com)

veteránok | jótékonyság | kávé | tom hanks

FOLYTASD EZZEL

Világvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni

Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram