Amit már nagyon vártunk: főzősorozattal jelentkezik Tombor Nelli

Amikor vendégeket várunk, mindig nagy dilemma, mit készítsünk, hány fogás legyen, ki mit eszik és mit nem, milyen ország konyháját válasszuk. Tombor Nelli sorozatában barátainak készít vacsorákat, és hat különböző régióból hozza el nekünk a világ ízeit. A séf és modell a Culinarisnak mondott igent, hogy először szerepeljen ilyen műsorban, a sorozatát nézve pedig nem marad kérdés, hogy ezután mit készítsünk, ha jönnek a rokonok vagy barátok.

Tombor Nelli a közösségi felületein gyönyörű képeivel inspirál minket arra, hogy szeressük és tiszteljük az alapanyagokat, hogy merjünk újdonságokat keresni a gasztronómiában, és ami a legfontosabb: főzzünk bátran! A séf és modell gyerekkora óta a konyha szerelmese, nagymamái mellett leste el az alapvető praktikákat, majd kollégiumi évek alatt már a kollégista társakat lepte meg saját készítésű finomságaival. Amikor modellkedni kezdett, Nelli nagyrészt magára főzött, de éttermekben is rengeteget inspirálódott, miközben a világot járta.

Ismeri a klasszikus hazai recepteket, amiket rendszeresen "nellis" extrákkal dob fel, de több ország és régió konyhája is közel áll a szívéhez.

Már New Yorkban élt férjével, Tombor Zoltánnal, amikor Nelli elvégezte az Institute of Culinary Education egyéves képzését, majd olyan kapuk nyíltak meg előtte, hogy tanulhatott többek között a Michelin-csillagos Daniel vagy a Nomad éttermekben. A számára tökéletes közeget és kihívást végül a privátséf-irány hozta meg, ezzel foglalkozik Magyarországon. Most pedig végre videósorozatban is megoszt egy kis darabot velünk abból a rengeteg tapasztalatból, amit az elmúlt évek alatt összegyűjtött a gasztronómiában.

Nelli a Culinaris rendszeres vásárlója, így nem volt számára kérdés, hogy igent mondjon a márka felkérésére, és közösen mutassák meg a világ ízeit a nézőknek hat epizódon keresztül. A sorozatban Nelli hat különböző régiót/témát dolgoz fel, és minden egyes menü négy elemből áll majd. A közel-keleti, távol-keleti, olasz, és New York-i vacsorák mellett egy fúziós brunch menü is terítékre kerül, de egy különleges epizódban Best of Nelli ételsort is kipróbálhatunk.

“Ezeket a menüket mindenkinek ajánlom, azoknak is, akik akár csak egyszer-kétszer fordultak meg eddig a konyhában. Az ételek kilencven százaléka nagyon könnyen elkészíthető, ráadásul rövid idő alatt” – mondja Nelli a koncepcióról.

Az alapötlet ugyanis az, hogy a sorozat segítségével egy utolsó pillanatos vacsorafelkérést is teljesíteni lehessen, akár másfél óra alatt. Külön extra, hogy a Culinarisban minden egyes alapanyagot be lehet szerezni, nem kell elmenni két-három különböző üzletbe, és hasznos mankó, hogy a néző ehhez a videók végén teljes bevásárlólistát is kap.

A célom a főzéssel az, hogy egy picit közelebb kerüljünk egymáshoz.

"Én hiszem azt, hogy az asztal körül mindig csodálatos dolgok történnek, sokkal inkább megnyílnak az emberek, mint például egy üzleti találkozó alkalmával. Az együtt töltött minőségi idő az ami, engem nagyon vonz, és az a tudat, hogy valamim van, és azt megoszthatom másokkal, és közösen valami szuper dolognak a részesei lehetünk” – nyilatkozta Tombor Nelli, aki ennek tudatában állította össze a különböző epizódok anyagát a Culinaris csapatával, és egészen biztos, hogy a sorozatát nézve nem marad kérdés, mit készítsünk, ha jönnek a rokonok vagy a barátok. Aki pedig eddig még nem merte kipróbálni magát a konyhában, vagy vendégváró szerepben, most az is kedvet kaphat hozzá.

youtube | culinaris | tombor nelli | főzősvideó

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom