Idén áprilisban elég csak a Dob utcáig menni a Boszporusz ízeiért

A Budapest belvárosában található Dobrumba étterem áprilisban három napra elhozza a Boszporusz hangulatát a Dob utca szívébe. A török brunch ideje alatt a vendégek ízelítőt kaphatnak Törökország kulináris világából.

A Dobrumba étterem török brunchának három napján, április 12-től 14-ig igazi török specialitások kerülnek az asztalra. Olyan gasztronómiai különlegességeket kóstolhatnak a vendégek, mint a Cilbir (buggyantott tojás joghurttal, beluga lencsével és zöldfűszerekkel), a Menemen (török tojásreggeli paprikával, paradicsommal és friss zöldfűszerekkel), valamint a bárány köfte (bárányhús tahinivel, marinált lilahagymával és zöld zhouggal).

A Dobrumba reggeli kedvencei között olyan ínyencségek is szerepelnek, mint a hummus sabich, a zsálya & tojás toast és a zabkása, amelyek kiválóan kiegészítik a török különlegességeket.

A napindító gasztroélményt a hagyományos török tea, az ayran és a gránátalma limonádé teszi teljessé.

Az esemény remek lehetőséget teremt arra, hogy a vendégek egy rövid időre, ha fizikailag nem is, de az ételek útján elutazhassanak Törökországba, és kipróbálják ennek a gazdag konyhának az ízeit.

(Fotók: Getty, illusztráció)

dobrumba | reggeli | brunch | török

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom