Törökbálint ékessége lett ez a gyönyörű lakás

Imádjuk, mert nagyon jól sikerült.

A Cadden Stúdió áll egy új építésű, Pest megyei ház belső terei mögött, amelyet egy fiatal házaspár számára építettek. Az építés során sikerült minimálisan módosítani az eredeti terveken, így például a felülvilágított lépcsőház és fürdő közös falában savmart üveget használtak, hogy természetes fényt juttassanak be a térbe.

"Elég összeszedett briefet kaptunk, ami megkönnyítette a dolgunkat, könnyebb így ráhangolódni az ügyfélre – mondta Szén Molnár Tamás, a Cadden Stúdió belsőépítésze. – Az ízlésükön kívül meg tudták határozni az életritmusukat is, de azt is meg tudtuk beszélni, hogy ne legyenek látszó vezetékek, és azt is, hogy az életükben fontos szerepet játszó főzés milyen eszközöket igényel."

A mosókonyha egyedi szárítórendszerétől a kamráig a ház minden egyes részét megtervezték, a munkálatok során a kor követelményeinek megfelelően integrálni kellett a legmodernebb gépészeti és intelligens rendszereket is.

"A mi munkánkat talán úgy tudnám megfogalmazni, hogy tudnunk kell azt, amitől még jobb lesz az ügyfélnek – mondta Szén Molnár Tamás. – Ehhez egyrészről erős empatikus képesség szükséges, másrészről egyfajta érzék a minőséghez. Ezt a fajta megközelítést zenészként, mint szólista is megéltem, hiszen ott is fontos belesimulni, együtt pulzálni a zenekarral, amelyikben éppen játszom, másrészről hozzá kell adni azt a valamit, amitől jobb és érdekesebb lesz, amiben érződik az én hangom is, de mégsem uralja le a hangzást, és nem tolakodó. Ez a balanszírozás mind a belsőépítészetben, mind a zenében mindig is érdekelt.

Szerencsére nem voltak konkrét stílusoknál leragadva az ügyfeleink, így inkább a ház hangulatát szem előtt tartva lehetet szabadon járni a stílusok között, minden egyes kérdésre a lehető legszabatosabb választ megfogalmazni. Világos, könnyed, jó hangulatú, de elegáns házat tudtunk tervezni."

Talán még érdességként emelhetjük ki a lakosztályhoz tartozó fürdőt, ahol a térben állított paravánfal egyik felén a mosdók és tükör van, a másik felén viszont lehet zuhanyozni, így nem kellett zuhanykabint építeni.

(Fotók: Barbay Csaba, stylist: Szűcs Ildi)

törökbálint | ház | szén molnár tamás | cadden stúdió | lakás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom