Close
Mostantól személyi igazolvánnyal is beléphetünk ebbe a napfényes országba

Mostantól személyi igazolvánnyal is beléphetünk ebbe a napfényes országba

Jó hírt kapnak, akik Törökországba készülnek.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a magyar turisták most már útlevél nélkül, személyi igazolvánnyal is beléphetnek Törökországba.

Jó hír a Törökországba utazóknak: a magyar turisták innentől kezdve személyi igazolvánnyal (útlevél nélkül) is beléphetnek Törökországba”

– írta a miniszter a bejegyzésében, melyet Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszterrel közös képével illusztrált.

Eddig nemcsak útlevélre volt szükség a belépéshez, de az okmánynak még legalább 180 napig érvényesnek kellett lennie. Aki ezt a feltételt nem teljesítette, annak napi vízumdíjat kellett fizetnie a tartózkodása idejére.

Ha kedvet kapták egy török kiruccanáshoz, ismerd meg ezt a földi mennyországot és ezt a történelmi csodát.

(Forrás: MTI, képek: Getty Images)

beutazás | törökország | belépés | személyi igazolvány

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram