Close
Megtaláltuk a világ leggyönyörűbb tortáit

Megtaláltuk a világ leggyönyörűbb tortáit

Az orosz Tortik Annoushka egy művészeti múltat maga mögött hagyó szakember és építész testvére közös vállalkozása. Kézenfekvő, hogy a két, különleges szépérzékkel megáldott alkotó tervezőirodát nyisson, de ők inkább cukrásznak álltak, és a világhírig jutottak.

2020-ban már nem lepődünk meg, ha valaki drazsékkal töltött változatot, valósághű szív formájú süteményt, esetleg a divatos naked, vagyis pucér tortát rendel egy születésnapra. A DIY mozgalomnak köszönhetően hobbicukrászok nyitnak sütizőket, évről évre új trendek jönnek, betonnal vonják be a sütiket, csillogó ásványnak álcázzák a puncstortát, és sorolhatnánk tovább és tovább.

Madina Yavorskaya és Rustam Kungurov viszont saját műfajt teremtettek, sosem állnak be a sorba, sőt, ők vezetik azt.

Az orosz Tortik Annoushka 2009-ben alapult, és a cukrászvilág példaképként figyeli a manufaktúrát. Kizárólag rendelésre készítik a műalkotásokat, és amikor éppen nem egy százszeletes esküvői szépség megvalósításával foglalkoznak, cukrásztanfolyamokat tartanak. Mi több, online kurzusokra is befizethetünk náluk!

A tortákat súlyra árazzák be, egy kiló körülbelül tizennyolcezer forintnak megfelelő rubelbe kerül.

Bámulatos kreációk, két kifinomult mestertől!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tortik Annoushka)

FOLYTASD EZZEL
Ezekkel a medvehagymás ételekkel hangolódj a tavaszra!
Ezeknél a fűszeres koktéloknál nincs jobb tavaszköszöntő
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom