Close
Megtaláltuk a világ leggyönyörűbb tortáit

Megtaláltuk a világ leggyönyörűbb tortáit

Az orosz Tortik Annoushka egy művészeti múltat maga mögött hagyó szakember és építész testvére közös vállalkozása. Kézenfekvő, hogy a két, különleges szépérzékkel megáldott alkotó tervezőirodát nyisson, de ők inkább cukrásznak álltak, és a világhírig jutottak.

2020-ban már nem lepődünk meg, ha valaki drazsékkal töltött változatot, valósághű szív formájú süteményt, esetleg a divatos naked, vagyis pucér tortát rendel egy születésnapra. A DIY mozgalomnak köszönhetően hobbicukrászok nyitnak sütizőket, évről évre új trendek jönnek, betonnal vonják be a sütiket, csillogó ásványnak álcázzák a puncstortát, és sorolhatnánk tovább és tovább.

Madina Yavorskaya és Rustam Kungurov viszont saját műfajt teremtettek, sosem állnak be a sorba, sőt, ők vezetik azt.

Az orosz Tortik Annoushka 2009-ben alapult, és a cukrászvilág példaképként figyeli a manufaktúrát. Kizárólag rendelésre készítik a műalkotásokat, és amikor éppen nem egy százszeletes esküvői szépség megvalósításával foglalkoznak, cukrásztanfolyamokat tartanak. Mi több, online kurzusokra is befizethetünk náluk!

A tortákat súlyra árazzák be, egy kiló körülbelül tizennyolcezer forintnak megfelelő rubelbe kerül.

Bámulatos kreációk, két kifinomult mestertől!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tortik Annoushka)

FOLYTASD EZZEL
A nyár helye lehet, de már most is magnetikusan vonzó az Umo
Hihetetlen összeget lehet keresni vezető séfként Angliában
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom