Close
Megtaláltuk a világ leggyönyörűbb tortáit

Megtaláltuk a világ leggyönyörűbb tortáit

Az orosz Tortik Annoushka egy művészeti múltat maga mögött hagyó szakember és építész testvére közös vállalkozása. Kézenfekvő, hogy a két, különleges szépérzékkel megáldott alkotó tervezőirodát nyisson, de ők inkább cukrásznak álltak, és a világhírig jutottak.

2020-ban már nem lepődünk meg, ha valaki drazsékkal töltött változatot, valósághű szív formájú süteményt, esetleg a divatos naked, vagyis pucér tortát rendel egy születésnapra. A DIY mozgalomnak köszönhetően hobbicukrászok nyitnak sütizőket, évről évre új trendek jönnek, betonnal vonják be a sütiket, csillogó ásványnak álcázzák a puncstortát, és sorolhatnánk tovább és tovább.

Madina Yavorskaya és Rustam Kungurov viszont saját műfajt teremtettek, sosem állnak be a sorba, sőt, ők vezetik azt.

Az orosz Tortik Annoushka 2009-ben alapult, és a cukrászvilág példaképként figyeli a manufaktúrát. Kizárólag rendelésre készítik a műalkotásokat, és amikor éppen nem egy százszeletes esküvői szépség megvalósításával foglalkoznak, cukrásztanfolyamokat tartanak. Mi több, online kurzusokra is befizethetünk náluk!

A tortákat súlyra árazzák be, egy kiló körülbelül tizennyolcezer forintnak megfelelő rubelbe kerül.

Bámulatos kreációk, két kifinomult mestertől!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tortik Annoushka)

tortakészítés | torta | tortadesign | dizájn | tortik annoushka

FOLYTASD EZZEL

Ezekért a tejes kólákért őrül meg most éppen a világ

Hét ország, hét fantasztikus karácsonyi étel

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram