Close
Somlói galuska és szilvás gombóc ihlette macaronnal készül a Chez Dodo

Somlói galuska és szilvás gombóc ihlette macaronnal készül a Chez Dodo

A főváros legkedveltebb macaron-manufaktúrájában most a magyar sütemények ízvilága kerül előtérbe. Rákóczi-túrós, dobostorta, somlói galuska és szilvás gombóc macaron is készül a bájos desszertezőben.

Mi is beszéltünk már róla, hogy a gasztronómiában még nagyobb szükség van a saját tradícióink feltámasztására és életben tartására a 2020 hozta események miatt (is). Most mi maradtunk a fővárosban, a vendéglátóknak a magyar közönség igényeit kell kiszolgálni, és a sok egzotikum mellett jó, ha megjelenik valami ismert és szeretett is.

A Chez Dodo macaron-manufaktúra egy történetbe gyúrta az újdonságot és a nosztalgiát. Magyar klasszikus sütiket formált mai ízlésre a prémium alapanyagok segítségével, ráadásul mindezt macaron formájában.

Mesterien kivitelezett desszertekre számítsunk, a legfinomabb csokoládékkal, magvakkal, esszenciákkal, lekvárokkal. Mindig vágytunk egy ilyen kollekcióra, amiben helyet kap a Rákóczi-túrós, a dobostorta, a somlói galuska, a szilvás gombóc, a máglyarakás, a mákos guba és az Eszterházy-torta is.

Az új finomságokat egy kis pezsgőzéssel egybekötve mutatják be.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Chez Dodo-Facebook)

macaron | francia desszert | somlói galuska | dobos torta | chez dodo

FOLYTASD EZZEL

Leállítják Franciaország egyik legrégebbi sajtjának gyártását a szárazság miatt

A Loire-völgy, ahol a kétezer éves borkészítési hagyományok pazar építészeti megoldásokkal találkoznak

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom