Close
Somlói galuska és szilvás gombóc ihlette macaronnal készül a Chez Dodo

Somlói galuska és szilvás gombóc ihlette macaronnal készül a Chez Dodo

A főváros legkedveltebb macaron-manufaktúrájában most a magyar sütemények ízvilága kerül előtérbe. Rákóczi-túrós, dobostorta, somlói galuska és szilvás gombóc macaron is készül a bájos desszertezőben.

Mi is beszéltünk már róla, hogy a gasztronómiában még nagyobb szükség van a saját tradícióink feltámasztására és életben tartására a 2020 hozta események miatt (is). Most mi maradtunk a fővárosban, a vendéglátóknak a magyar közönség igényeit kell kiszolgálni, és a sok egzotikum mellett jó, ha megjelenik valami ismert és szeretett is.

A Chez Dodo macaron-manufaktúra egy történetbe gyúrta az újdonságot és a nosztalgiát. Magyar klasszikus sütiket formált mai ízlésre a prémium alapanyagok segítségével, ráadásul mindezt macaron formájában.

Mesterien kivitelezett desszertekre számítsunk, a legfinomabb csokoládékkal, magvakkal, esszenciákkal, lekvárokkal. Mindig vágytunk egy ilyen kollekcióra, amiben helyet kap a Rákóczi-túrós, a dobostorta, a somlói galuska, a szilvás gombóc, a máglyarakás, a mákos guba és az Eszterházy-torta is.

Az új finomságokat egy kis pezsgőzéssel egybekötve mutatják be.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Chez Dodo-Facebook)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom