Close
Úgy csodálhatod meg Olaszország talán legszebb vidékét, ahogy eddig még soha

Úgy csodálhatod meg Olaszország talán legszebb vidékét, ahogy eddig még soha

Itália idegenforgalma fokozatosan kezd visszatérni, itt-ott nem is akárhogy. 

Egy Antonio Martini nevű vállalkozó, az AM Turistic cég vezetője a Firenze Mongolfierével együttműködve egyedi élményt ajánl azoknak, akik új perspektívákra vágynak: a légi turizmust.

Olyan kirándulásokat szerveznek, amelyek lehetővé teszik a turistáknak, hogy egészen más szemszögből gyönyörködjenek Olaszország egyik legcsodásabb vidékében.

A cég rövid, nagyjából egyórás hőlégballonos repülést kínál a dél-toszkánai Maremma lenyűgöző tengerpartja fölött, a húzás pedig, nagyon úgy tűnik, bejött, mert akik próbálták, igen lelkesen beszéltek róla.

“Tényleg gyönyörű, ahogyan Toszkána felett repülünk. Nagyon magasan vagyunk, ilyenkor hihetetlen csend uralkodik odafönt. Rendkívül izgalmas és hátborzongató érzés” – mondta az egyik utas, Linda Bargelli az első repülése után.

A közel kilencszáz méter magasra emelkedés után a visszatérő utasokat a személyzet egy üveg proseccóval és különböző helyi prosciuttofalatokkal köszönti, ami afféle hagyománynak számít a sikeres landolások végén.

Imádjuk ezt az országot, de az idegen tájaknak mindig van valami olyan vonzása, hogy legszívesebben most felállnánk a laptop mellől, és mennénk világgá. Mondjuk Toszkánába.

(Forrás: EuroNews, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Ilyen változatos programokkal vár idén is az osztrák tél
Ez a magával ragadó sziget tűnt fel a legutóbbi James Bond-filmben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom