A bőrönd, amit nem kell cipelni, mégsem lehet elhagyni

GPS-koordináták alapján követi a gazdáját az okosbőrönd, ami ha nem is forradalmasítja, de legalább is kényelmesebbé teszi az utazást.

Gyerekkoromban mindig lenyűgözött Rumcájsz csizmája, amely mindig pár lépés távolságból követte a derék favágót a cseh(szlovák) rajzfilmen. De úgy tűnik, lenyűgözött másokat is, mert elkészült a Travelmate bőrönd, amely hasonlóan taktikusan követi a gazdáját.

Az elv pofonegyszerű: a bőrönd kapcsolódik egy telefonos apphoz, és a GPS-koordináták alapján megy a tulajdonos után, miközben elkerüli az esetlegesen útjába kerülő objektumokat.

Forradalomról túlzás beszélni, két nagy előnye viszont nyilvánvalóan van: nem kell cipelni, a feledékenyek pedig nehezebben hagyják el, bár biztosan megoldható ez is.

Azért a tervezők igyekeztek minél jobban felturbózni az alapötletet, a Travelmate-ben van okoszár, bluetooth, USB-csatlakozó és akku, azaz bárhol is vagyunk, tudjuk vele tölteni a telefont – amire pedig már több applikációt is fejlesztettek ehhez a bőröndhöz.

utazás | video | okoseszköz | travelmate | bőrönd

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom