Close
A bőrönd, amit nem kell cipelni, mégsem lehet elhagyni

A bőrönd, amit nem kell cipelni, mégsem lehet elhagyni

GPS-koordináták alapján követi a gazdáját az okosbőrönd, ami ha nem is forradalmasítja, de legalább is kényelmesebbé teszi az utazást.

Gyerekkoromban mindig lenyűgözött Rumcájsz csizmája, amely mindig pár lépés távolságból követte a derék favágót a cseh(szlovák) rajzfilmen. De úgy tűnik, lenyűgözött másokat is, mert elkészült a Travelmate bőrönd, amely hasonlóan taktikusan követi a gazdáját.

Az elv pofonegyszerű: a bőrönd kapcsolódik egy telefonos apphoz, és a GPS-koordináták alapján megy a tulajdonos után, miközben elkerüli az esetlegesen útjába kerülő objektumokat.

Forradalomról túlzás beszélni, két nagy előnye viszont nyilvánvalóan van: nem kell cipelni, a feledékenyek pedig nehezebben hagyják el, bár biztosan megoldható ez is.

Azért a tervezők igyekeztek minél jobban felturbózni az alapötletet, a Travelmate-ben van okoszár, bluetooth, USB-csatlakozó és akku, azaz bárhol is vagyunk, tudjuk vele tölteni a telefont – amire pedig már több applikációt is fejlesztettek ehhez a bőröndhöz.

video | travelmate | okoseszköz | utazás | bőrönd

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom