Close
A bőrönd, amit nem kell cipelni, mégsem lehet elhagyni

A bőrönd, amit nem kell cipelni, mégsem lehet elhagyni

GPS-koordináták alapján követi a gazdáját az okosbőrönd, ami ha nem is forradalmasítja, de legalább is kényelmesebbé teszi az utazást.

Gyerekkoromban mindig lenyűgözött Rumcájsz csizmája, amely mindig pár lépés távolságból követte a derék favágót a cseh(szlovák) rajzfilmen. De úgy tűnik, lenyűgözött másokat is, mert elkészült a Travelmate bőrönd, amely hasonlóan taktikusan követi a gazdáját.

Az elv pofonegyszerű: a bőrönd kapcsolódik egy telefonos apphoz, és a GPS-koordináták alapján megy a tulajdonos után, miközben elkerüli az esetlegesen útjába kerülő objektumokat.

Forradalomról túlzás beszélni, két nagy előnye viszont nyilvánvalóan van: nem kell cipelni, a feledékenyek pedig nehezebben hagyják el, bár biztosan megoldható ez is.

Azért a tervezők igyekeztek minél jobban felturbózni az alapötletet, a Travelmate-ben van okoszár, bluetooth, USB-csatlakozó és akku, azaz bárhol is vagyunk, tudjuk vele tölteni a telefont – amire pedig már több applikációt is fejlesztettek ehhez a bőröndhöz.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom