Close
A bőrönd, amit nem kell cipelni, mégsem lehet elhagyni

A bőrönd, amit nem kell cipelni, mégsem lehet elhagyni

GPS-koordináták alapján követi a gazdáját az okosbőrönd, ami ha nem is forradalmasítja, de legalább is kényelmesebbé teszi az utazást.

Gyerekkoromban mindig lenyűgözött Rumcájsz csizmája, amely mindig pár lépés távolságból követte a derék favágót a cseh(szlovák) rajzfilmen. De úgy tűnik, lenyűgözött másokat is, mert elkészült a Travelmate bőrönd, amely hasonlóan taktikusan követi a gazdáját.

Az elv pofonegyszerű: a bőrönd kapcsolódik egy telefonos apphoz, és a GPS-koordináták alapján megy a tulajdonos után, miközben elkerüli az esetlegesen útjába kerülő objektumokat.

Forradalomról túlzás beszélni, két nagy előnye viszont nyilvánvalóan van: nem kell cipelni, a feledékenyek pedig nehezebben hagyják el, bár biztosan megoldható ez is.

Azért a tervezők igyekeztek minél jobban felturbózni az alapötletet, a Travelmate-ben van okoszár, bluetooth, USB-csatlakozó és akku, azaz bárhol is vagyunk, tudjuk vele tölteni a telefont – amire pedig már több applikációt is fejlesztettek ehhez a bőröndhöz.

video | bőrönd | travelmate | utazás | okoseszköz

FOLYTASD EZZEL

Így ébred fel álmából a világ egyik legszegényebb országa

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram