Close
Bármikor kiegyeznénk egy észak-norvég nyárral

Bármikor kiegyeznénk egy észak-norvég nyárral

Különösen Tromsø partjainál, ahol a levegő kristálytiszta, a tenger nemkülönben, a nyugalomra pedig már jelzők sincsenek.

Norvégia szépsége már többször is kényszerített rövidebb szünetre a munkában, mentségünkre mondjuk, hogy utána kétszer akkora lendülettel folytattuk, amit előtte félbehagytunk. Most lehet, hogy négyszeres lesz a sebesség, mert a Tromsø és Lofoten partjainál készült videót alighanem kétszer is meg kell majd néznünk.

Tromsø már a sarkkör fölött fekszik, ezért csak a legforróbb nyári napokon éri el a hőmérséklet a 30 Celsius-fokot. Tökéletes hely tehát feltöltődni, kikapcsolni, ráadásul a bő hetvenezres városka regionális kulturális központ is, a belváros utcáin pedig százéves faházak között barangolhatunk – a legidősebb például 1789-es.

De pillanatnyilag egy métert sem mennénk, csak néznénk ezeket a hegyeket, ezt a tengert.

norvégia | észak | nyár | tenger | road trip

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom