Trükkök, ahogyan elhelyezheted a mosógépet a szokványostól eltérő módokon

Amennyiben a lakásod nem rendelkezik külön mosókonyhával, akkor minden bizonnyal a fürdőszobában vagy a konyhában fogsz tudni helyet találni a mosógép számára. Ezt azonban nem minden esetben egyszerű úgy megoldani, hogy könnyen lehessen használni a készüléket és mindeközben ne legyen útban a hétköznapi élet során.

 

Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, amelyek segítségével inspirálódhatsz, hogy hol helyezd el az újonnan megvásárolt mosógépedet. Ezek többsége csak némi leleményességet igényel, és nem kell nagyobb költekezésekbe kezdened a megvalósításukhoz.

 

Ötletek, ha a mosógépet a fürdőszobában szeretnéd elhelyezni

 

Egy elöltöltős mosógépet akár a mosdópult alatt is elhelyezhetsz, ha olyan a kialakítása. Ehhez persze egy megfelelően széles pultra van szükség. Ha építkezel vagy most újítod fel a fürdőszobád, akkor érdemes erre a lehetőségre is gondolni.

 

A mosógépet akár eltérő szintekkel is elhelyezheted a mosdó mellett, ha például a gyerekek miatt alacsonyabb a pult kialakítása. Szóba jöhet még az is, hogy egy fürdőszobabútorban rejted el a készüléket, amire akár ablak is kerülhet, így a gép működését szemmel lehet tartani, miközben mégis diszkréten rejtve marad a masina.

 

Ha rendelkezik a fürdőszobád egy beugróval, akkor a mosógépet oda is teheted. A mosógép feletti területet érdemes kihasználni például egy zárt szekrénnyel. Ez a megoldás arra is teret ad, hogy rejtett helyen legyen a berendezés, hiszen ajtók felszerelésével egy miniatűr mosókonyhát is kialakíthatsz a fürdőszobán belül.

 

További megoldások, ha elrejtenéd a mosógépet

 

Sokan úgy vannak vele, hogy a mosógép bár hasznos segéd, nem túl szép látvány. Egy elegáns fürdőszobában valóban indokolt lehet valamilyen módszerrel elrejteni a készüléket.

 

Erre jelenthet megoldást, ha redőnnyel takarod a készüléket. Így a szellőzését is meg tudod oldani, ráadásul adott esetben ez az opció mutatósabb is lehet, mintha ajtót szerelsz fel a takarás érdekében.

 

Alternatívaként még megfontolandó lehet a függönnyel történő takarás is, de vannak, akik esztétikusabbnak találják, ha egy rolóval rejtik el a mosógépet. Az utóbbi választás kétségkívül modernebbnek hat.

 

Amennyiben nem félsz a fürdőszoba nagyobb léptékű átalakításától sem, akkor ez a tipp biztosan tetszeni fog. Egy utólagosan beépített gipszkarton fal segítségével kialakíthatsz egy, a mosógép számára ideális méretű zugot, ahol akár két egymásra helyezett gépnek és néhány polcnak is helyet találhatsz.

 

Nem muszáj, hogy a mosógép a fürdőszobában legyen

 

Ha nem ragaszkodsz ahhoz az elképzeléshez, hogy a mosógépnek mindenképpen a fürdőszobában a helye, akkor további új lehetőségek nyílnak meg előtted. Akár az előszobabútorban is elhelyezheted a készüléket, feltéve, ha biztosítani tudod a vízszigetelést és a szükséges kiállásokat.

 

A konyhában történő elhelyezés ugyancsak praktikus lehet. A konyhabútorba beépítve vagy akár a hűtő mellett is helyet találhatsz a berendezésnek.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Itt úgy alkotják meg az öltönyöd, mintha James Bondnak készítenék

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
A pihenés új értelmet nyer ebben az ötcsillagos szállodában
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom