Close
Highlights of Hungary podcast – Budapest a városok ranglétráján

Highlights of Hungary podcast – Budapest a városok ranglétráján

Sokan mondták már, hogy a 19. század a birodalmak évszázada, a 20. az országoké, a 21. pedig a városoké. Bár sok, kulturális, oktatási, logisztikai és egyéb szempontból fontos település van Magyarországon, vitathatatlan, hogy Budapest az ország legkiemelkedőbb és legtöbb lehetőséget kínáló városa. Egy folyamatosan felfedezendő és meglepetéseket adó környezet, ahol mindig van egy újonnan felbukkanó vagy feledésbe merült sztori, amivel érdemes foglalkozni.

Kevés olyan adottságokkal rendelkező város van a világban, mint Budapest, de hogyan élik meg a városlakók ezt a kimeríthetetlen tárházzal rendelkező helyet? Mitől lesz élhető, és kik alakítják a fővárost? Tényleg tudja Budapest azt, mint más európai nagyvárosok, hogy bármelyik nap, bármelyik órában el tudsz menni különböző eseményekre? És hogyan reagál a globális ügyekre?

A podcast alapját adó Highlights of Hungary is egy leképezése a városnak, hiszen egy olyan – kategóriák nélküli – válogatás, ami utólag ad egy mintázatot arról, mi is történik itthon és a nagyvilágban, mik a trendek, és milyen szereplők vannak e trendek mögött.

A város tulajdonképpen egy nagy, fehér vászon ezeknek az építészeti, a környezeti, közlekedési és még sok más kezdeményezésnek.

A Highlights of Hungary harmadik adásában Szemerey Samu építész, városépítész, Sarkadi Fanni, a tavalyi Highlighs of Hungary jelölt budapestUNDERGUIDE munkatársa, a Pesthajnal egyik megálmodója, és Remete Tibor, a Super Channel és a Highlights of Hungary alapítója beszélgetnek mindezekről.

A következő adás október 15-én jelenik meg. A podcastet ide kattintva lehet meghallgatni, a harmadik epizód errefelé található.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Kiderült, hogy felfoghatatlan értékű vagyona van a nagy-britanniai milliárdosoknak
"Tényleg mindent ki kéne tiltani, ami orosz"– mondták az ukrán filmesek Cannes-ban
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom