Close
Hatmillió forintért valaki végigjárja az egyik legismertebb amerikai túraösvényt

Hatmillió forintért valaki végigjárja az egyik legismertebb amerikai túraösvényt

Ennél jobb munka aligha létezik, ha be kell tartani a társadalmi távolságtartást.

Egy virginiai sörcég húszezer dollárt (kb. hatmillió forintot) fizet valakinek, aki végigmegy a híres Appalache-ösvényen. A háromezer-ötszáz kilométeres etapot öt-nyolc hónap alatt kell teljesítenie a kiválasztott chief hiking officernek (nagyjából: túrázásért felelős tisztviselő), aki szomjazni biztosan nem fog az út során, mert a cég sörrel is rendesen feltankolja.

A munkakezdés jövő tavasszal indul, szóval még van idő felkészülni a csöppet sem egyszerű, tizennégy államot érintő feladatra.

A Devils Backbone Brewing Company felhívásának értelmében az ideális jelentkező imád túrázni, betöltötte a huszonegyedik életévét, és azon amerikai államok egyikében lakik, ahol a Devils Backbone sört forgalmaz. Ezek pedig: Washington, Delaware, Georgia, Indiana, Kentucky, Maryland, Észak-Karolina, New Jersey, New York, Ohio, Pennsylvania, Dél-Karolina, Tennessee, Virginia és Nyugat-Virginia.

A cégnél nagyon kedvelik a természetben lelassulós programokat, ezért is hirdették meg a pozíciót. Az állás nagyszerű lehetőség azoknak, akik szeretnek a hegyek között csatangolni, a csillagok alatt aludni, szívesen fogyasztanak sört, és felráznák kicsit az életüket egy igencsak izgalmasnak ígérkező tavaszi-nyári kirándulással. A Devils Backbone biztosítja a felszerelést is, illetve egyes állomásokon alkalmanként meglepetésbulit szervez a túrázónak.

Július 31-ig lehet jelentkezni egy videóban, melyben a pályázó elmeséli a történetét, és hogy miért vállalná a kalandot.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Insider, fotók: Unsplash, Pixabay)

ingyensör | kirándulás | álommunka | amerika | Appalache-ösvény

FOLYTASD EZZEL

Elképesztően szép fotó készült hatezer méter magasból a Balaton téli arcáról: ilyennek még sohasem láttuk

Mostanában utaznál Törökországba? Ezeket jó, ha tudod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram