Close
Ezért a tutajszállodáért rajong fél Európa

Ezért a tutajszállodáért rajong fél Európa

A Vlotkamp egy nem mindennapi pop-up szálláshely, amelyet egy apró belga tavon alakítottak ki. Különlegessége, hogy csak csónakkal közelíthető meg, tökéletesen beleolvad a természetbe és megidézi minden gyerekkori álmunkat a vadkempingezésről.

Tobias Knockaert és Kika Merlin tervezőpáros maximális szintre emelte az alternatív szálláshelyek fogalmát akkor, amikor megalkotta a Vlotkamp-ot.

Az ötlet fő mozgatórugója az volt, hogy egy olyan helyet alakítsanak ki, amely a tó adottságaira épül és amely a koronavírus árnyékában is tökéletes biztonságot tud nyújtani a vendégek számára.

A tavon nyolc modulból álló szálláshelyet építettek ki, amelyekre olyan masszív sátrakat rögzítettek, amelyek tökéletesen ellenállnak a nyári viharoknak kis.

A sátrakon belül kétszemélyes, kör alakú matracot helyeztek el, az építmény elé pedig kényelmes ülőkét és kis asztalt tettek, így egy pohár bor mellett a vendégek esténként kényelmesen gyönyörködhetnek a csillagokban.

A tervezők valóban mindenre gondoltak. A tutajok ugyanis a partról kerekes székkel is megközelíthetők, teljesen akadálymentesítettek.

Közben Jordan Ralph tervező kifejezetten a művészek számára alkotott meg egy nem mindennapi kabinházat annak érdekében, hogy az alkotók inspirációt meríthessenek és megélhessék kreativitásukat.

(Fotók: vlotkamp.be)

FOLYTASD EZZEL
Ebből az elképesztően látványos irodából garantáltan nem vágynál home office-ba
Ez az izlandi ház a tökéletes bizonyíték, miért érdemes rombolás helyett megmenteni
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom