Close
Ezért a tutajszállodáért rajong fél Európa

Ezért a tutajszállodáért rajong fél Európa

A Vlotkamp egy nem mindennapi pop-up szálláshely, amelyet egy apró belga tavon alakítottak ki. Különlegessége, hogy csak csónakkal közelíthető meg, tökéletesen beleolvad a természetbe és megidézi minden gyerekkori álmunkat a vadkempingezésről.

Tobias Knockaert és Kika Merlin tervezőpáros maximális szintre emelte az alternatív szálláshelyek fogalmát akkor, amikor megalkotta a Vlotkamp-ot.

Az ötlet fő mozgatórugója az volt, hogy egy olyan helyet alakítsanak ki, amely a tó adottságaira épül és amely a koronavírus árnyékában is tökéletes biztonságot tud nyújtani a vendégek számára.

A tavon nyolc modulból álló szálláshelyet építettek ki, amelyekre olyan masszív sátrakat rögzítettek, amelyek tökéletesen ellenállnak a nyári viharoknak kis.

A sátrakon belül kétszemélyes, kör alakú matracot helyeztek el, az építmény elé pedig kényelmes ülőkét és kis asztalt tettek, így egy pohár bor mellett a vendégek esténként kényelmesen gyönyörködhetnek a csillagokban.

A tervezők valóban mindenre gondoltak. A tutajok ugyanis a partról kerekes székkel is megközelíthetők, teljesen akadálymentesítettek.

Közben Jordan Ralph tervező kifejezetten a művészek számára alkotott meg egy nem mindennapi kabinházat annak érdekében, hogy az alkotók inspirációt meríthessenek és megélhessék kreativitásukat.

(Fotók: vlotkamp.be)

| belgium | szállás | utazás | úszó

FOLYTASD EZZEL

Ha erre az öt dologra figyelsz, mindenkinek megakad a szeme az Airbnb-den

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram