Close
Néhány hónap múlva sokkal könnyebben lesz elérhető az igazi ír hangulat varázsa

Néhány hónap múlva sokkal könnyebben lesz elérhető az igazi ír hangulat varázsa

Újabb járatot indít a Ryanair Írországba novembertől.

A légitársaság a mai napon jelentette be új közvetlen Budapest-Shannon járatát, ami november 1-től fog közlekedni a két város között – olvasható a Budapest Airport Facebook-oldalán.

Shannon városa kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy belekóstoljunk az igazi ír hangulat varázsába. A Bunratty-kastély zöld parkjával vagy a Loop Head-félsziget gyönyörű látványt nyújtanak, egy ebéd vagy vacsora a Gallagher’s étteremben pedig a gasztronómiai élményről gondokoskodik.

Addig is számos úti cél közül lehet még válogatni a Ryanair kínálatából: Marseille, Bari, Zákontosz – csak néhány lehetőség a kedvelt nyári úti célok közül, de a napokban már újra elérhető lesz akár Lviv és Odessza is.

Bővebb infók itt.

Velence a szerelem fővárosa, köszönhetően romantikus hangulatú csatornarendszereinek, négyszáz hídjának, zeg-zugos utcáinak. Európa azonban tele van olyan városokkal, amelyeket elbűvölő csatornahálózatok kereszteznek, így tökéletes célpontjaivá válnak a nyári sétáknak és a vízparti koktélozásoknak. Ezek közül mutatunk párat.

(Forrás: Budapest Airport Facebook-oldala, fotók: Getty Images)

shannon | utazás | írország | Ryanair | új

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram