Close
Nyolc új útvonallal segíti a Ryanair a nyaralás megtervezését

Nyolc új útvonallal segíti a Ryanair a nyaralás megtervezését

Már heti kétszáz járatot ajánl az ír légitársaság a magyaroknak.

Nyolc új útvonalat jelentett be a Ryanair a nyári szezonra. Budapestről hetente két alkalommal indulnak gépek Bolognába, Burgaszba, Mikonoszra, Szófiába, Zadarba és Zákintoszra, valamint heti háromszor Chaniába és Rodoszra – írja a Turizmus.com.

Mindez azt jelenti, hogy idén ötvennégy útvonalon heti közel kétszáz járatból lehet válogatni.

Korábban megírtuk, hogy a Ryanair szerint nyártól hatalmas igény lesz a repülésre Európa-szerte. Michael O’Leary, a fapados társaság vezérigazgatója reméli, hogy a főszezonra már heti kétezer-háromszáz járatot indíthatnak, ami a Covid-éra előtti időszakhoz képest nyolcvanszázalékos kapacitást jelent a július és szeptember közötti hónapokban.

(Forrás: Turizmus.com, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
A korábban már feloldott járványügyi korlátozások visszaállítása mellett döntöttek Oroszországban
Csillagászati összegért kelt el a tizenöt perces űrútra szóló jegy
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom