Close
Újraindult a LOT egyik legfontosabb közvetlen járata

Újraindult a LOT egyik legfontosabb közvetlen járata

Heti rendszerességgel, hétfői indulással közlekedik Budapest és a dél-koreai főváros között.

A Budapest–Szöul járatot tavaly ősszel indította a LOT. A járatra kezdettől fogva nagy kereslet mutatkozott:

az akár kétszázkilencvennégy ülőhelyet kínáló Boeing 787 Dreamlinerek kiemelkedően magas kihasználtsággal szolgálták ki az útvonalat.

A statisztikák szerint a járatra korábban jelentős részben koreai állampolgárok váltottak jegyet. Szeptember és március között ötven százalékkal nőtt a két főváros közötti légi forgalom.

Az újraindítás mind a turizmus, mind a Magyarország és Dél-Korea közötti üzleti kapcsolatok szempontjából kiemelt jelentőségű. A közvetlen hosszútávú járaton kívül a LOT a tavalyi bejelentésének megfelelően idén nyáron közvetlen járatot indított Budapestről a horvátországi Dubrovnikba is – írta közleményében a Budapest Airport Zrt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotók: Pixabay)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom