Close
Újraindult a LOT egyik legfontosabb közvetlen járata

Újraindult a LOT egyik legfontosabb közvetlen járata

Heti rendszerességgel, hétfői indulással közlekedik Budapest és a dél-koreai főváros között.

A Budapest–Szöul járatot tavaly ősszel indította a LOT. A járatra kezdettől fogva nagy kereslet mutatkozott:

az akár kétszázkilencvennégy ülőhelyet kínáló Boeing 787 Dreamlinerek kiemelkedően magas kihasználtsággal szolgálták ki az útvonalat.

A statisztikák szerint a járatra korábban jelentős részben koreai állampolgárok váltottak jegyet. Szeptember és március között ötven százalékkal nőtt a két főváros közötti légi forgalom.

Az újraindítás mind a turizmus, mind a Magyarország és Dél-Korea közötti üzleti kapcsolatok szempontjából kiemelt jelentőségű. A közvetlen hosszútávú járaton kívül a LOT a tavalyi bejelentésének megfelelően idén nyáron közvetlen járatot indított Budapestről a horvátországi Dubrovnikba is – írta közleményében a Budapest Airport Zrt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotók: Pixabay)

közvetlen | repülés | járat | újraindul | lot

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram