Close
Szeptembertől ismét látogatható a budapestiek egyik kedvenc gyógyfürdője

Szeptembertől ismét látogatható a budapestiek egyik kedvenc gyógyfürdője

Hullámozni még nem lehet.

Ősztől ismét várja vendégeit a budapesti Gellért Gyógyfürdő – olvasható az intézmény honlapján. Ez egyben azt is jelenti, hogy szeptember 1-től immáron valamennyi fővárosi fürdő kapui niytva állnak majd.

A gyógyfürdő a hatósági közegészségügyi előírásoknak maximálisan megfelel, ellenben a hivatalos tájékoztatóból az is kiderül, hogy a hullámmedence még nem használható.

Ami az egészségügyi előírásokat illeti, medencehasználat előtt kötelező a zuhanyozás, maszk viselése ellenben nem az, az előírt másfél méteres távolságot viszont be kell tartani. A fedett egységgel rendelkező fürdők bejáratánál testhőmérséklet-ellenőrzést végeznek: 37 fok feletti testhőmérséklet esetén tilos a belépés. A medencék vizét fertőtlenítik, minőségét két óránként ellenőrzik.

A fürdő a továbbiakban nem biztosít NEAK által támogatott gyógykezeléseket, viszont a korábbinál kedvezőbb jegy- és bérletárakkal várja a vendégeket. Nyitva tartás: minden nap 9 és 19 óra között.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom