Close
Szeptembertől ismét látogatható a budapestiek egyik kedvenc gyógyfürdője

Szeptembertől ismét látogatható a budapestiek egyik kedvenc gyógyfürdője

Hullámozni még nem lehet.

Ősztől ismét várja vendégeit a budapesti Gellért Gyógyfürdő – olvasható az intézmény honlapján. Ez egyben azt is jelenti, hogy szeptember 1-től immáron valamennyi fővárosi fürdő kapui niytva állnak majd.

A gyógyfürdő a hatósági közegészségügyi előírásoknak maximálisan megfelel, ellenben a hivatalos tájékoztatóból az is kiderül, hogy a hullámmedence még nem használható.

Ami az egészségügyi előírásokat illeti, medencehasználat előtt kötelező a zuhanyozás, maszk viselése ellenben nem az, az előírt másfél méteres távolságot viszont be kell tartani. A fedett egységgel rendelkező fürdők bejáratánál testhőmérséklet-ellenőrzést végeznek: 37 fok feletti testhőmérséklet esetén tilos a belépés. A medencék vizét fertőtlenítik, minőségét két óránként ellenőrzik.

A fürdő a továbbiakban nem biztosít NEAK által támogatott gyógykezeléseket, viszont a korábbinál kedvezőbb jegy- és bérletárakkal várja a vendégeket. Nyitva tartás: minden nap 9 és 19 óra között.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

szeptember | egészségügyi előírások | koronavírus | gyógyfürdő | gellért

FOLYTASD EZZEL

Egzotikus ízek, romantikus séták és egy mesebeli kastély – Ajándékötletek Valentin-napra

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram