Close
Még ebben a hónapban újranyit New York legelegánsabb szállodája

Még ebben a hónapban újranyit New York legelegánsabb szállodája

A Time Out New York szerint az ikonikus Plaza Hotel tizennégy hónapig tartó bezárást követően május 20-tól ismét fogad vendégeket.

“Az elmúlt egy évben azt tanácsolták mindenkinek, hogy maradjon otthon, a Plaza most viszont hivatalosan is azt kéri, hogy aki teheti, térjen vissza New Yorkba” – szól a szálloda közleménye.

Bill de Blasio polgármester már bejelentette, hogy a város a nyár második felére tervezi a teljes újranyitást.

Bár Broadway-előadások május 30-ig még biztosan nem lesznek, ez nem jelenti azt, hogy programok nélkül maradnának a nyáron New Yorkba érkezők: február óta mintegy háromszáz pop-up show-t lehet elcsípni, de látogatható jó néhány ismert múzeum is.

Visszatérve a szállodára, a Plazában működő, igen előkelő Palm Court étterem és a hozzá tartozó Guerlain spa is megnyit május 20-án, igaz, utóbbi csupán előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe.

A hotel vendégei használhatják a fitneszközpontot is, amennyiben betartják a távolságtartásra vonatkozó előírásokat. A Plaza Food Hall, a Todd English Food Hall, a Champagne Bar és a Rose Club megnyitásáról egyelőre nincs hivatalos információ.

A legismertebb New York-i szállodák közül  a Mandarin Oriental, a Ritz-Carlton, a Park Hyatt, a Pierre és a Carlyle is újraindult már.

A várossal kapcsolatban nemrég megírtuk, hogy Kuszama Jajoi kortárs szobrászművész elképesztően lüktető színvilágú, meghökkentő, és egy párhuzamos univerzumba repítő kiállítása nyílt meg nemrégiben a New York-i Botanikus Kertben.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)
elegáns | pláza | szálloda | hotel | new york

FOLYTASD EZZEL

Hamarosan akár a tiéd is lehet egy ingyen repjegy ebbe a kedvelt távoli metropoliszba

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram