Close
Még ebben a hónapban újranyit New York legelegánsabb szállodája

Még ebben a hónapban újranyit New York legelegánsabb szállodája

A Time Out New York szerint az ikonikus Plaza Hotel tizennégy hónapig tartó bezárást követően május 20-tól ismét fogad vendégeket.

“Az elmúlt egy évben azt tanácsolták mindenkinek, hogy maradjon otthon, a Plaza most viszont hivatalosan is azt kéri, hogy aki teheti, térjen vissza New Yorkba” – szól a szálloda közleménye.

Bill de Blasio polgármester már bejelentette, hogy a város a nyár második felére tervezi a teljes újranyitást.

Bár Broadway-előadások május 30-ig még biztosan nem lesznek, ez nem jelenti azt, hogy programok nélkül maradnának a nyáron New Yorkba érkezők: február óta mintegy háromszáz pop-up show-t lehet elcsípni, de látogatható jó néhány ismert múzeum is.

Visszatérve a szállodára, a Plazában működő, igen előkelő Palm Court étterem és a hozzá tartozó Guerlain spa is megnyit május 20-án, igaz, utóbbi csupán előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe.

A hotel vendégei használhatják a fitneszközpontot is, amennyiben betartják a távolságtartásra vonatkozó előírásokat. A Plaza Food Hall, a Todd English Food Hall, a Champagne Bar és a Rose Club megnyitásáról egyelőre nincs hivatalos információ.

A legismertebb New York-i szállodák közül  a Mandarin Oriental, a Ritz-Carlton, a Park Hyatt, a Pierre és a Carlyle is újraindult már.

A várossal kapcsolatban nemrég megírtuk, hogy Kuszama Jajoi kortárs szobrászművész elképesztően lüktető színvilágú, meghökkentő, és egy párhuzamos univerzumba repítő kiállítása nyílt meg nemrégiben a New York-i Botanikus Kertben.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)
FOLYTASD EZZEL
A korábban már feloldott korlátozások visszaállítása mellett döntöttek Oroszországban
Csillagászati összegért kelt el a tizenöt perces űrútra szóló jegy
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom