Close
Egyszerűbben utazhatnak haza a külföldről érkező ukrán állampolgárok

Egyszerűbben utazhatnak haza a külföldről érkező ukrán állampolgárok

Feloldották a Dél-Afrikából érkezőkre vonatkozó tilalmat is.

A hazaérkező ukrajnai állampolgárok határátlépését egyszerűsítő határozatot fogadott el az ukrán Minisztertanács – jelentették be még február 23-án este.

Lviv, Ukrajna

Ennek értelmében a külföldről hazaérkező ukrajnai állampolgároknak

nem kötelező határátlépéskor védettségi igazolást vagy negatív PCR-tesztet felmutatni,

illetve karanténba se kerülnek. Feloldották emellett a Dél-Afrikából beutazókra vonatkozó tilalmat is.

Hogy mit veszítenek az utazók az ukrajnai háborúval, azt ez a videó jól szemlélteti, az aktuális légiközlekedési nehézségekről pedig ebben a cikkben írtunk.

(Forrás: karpatalja.ma, képek: Unsplash)

ukrán | szabályok | ukrajna | határ | beutazás

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram