Close
Négy Wizz Air-gép is Ukrajnában ragadt

Négy Wizz Air-gép is Ukrajnában ragadt

Egyelőre nem tudni, mi lesz velük.

A háborús állapotok miatt éjjel lezárták a légteret Ukrajna fölött és felfüggesztették a légiforgalmi irányítást. A Wizz Air több Airbus A320-asa (Milánóból, Hamburgból, és Brüsszelből érkező gépe) ukrán repülőtereken ragadt – írja az Airportal. 

A cikk szerint kijevi Zsuljani repülőtéren három, a lvivi repülőtéren egy Wizz-repülőgép áll jelenleg Kijevben. A flightradar24.com tweetje alapján a Wizz Air az egyedüli külföldi légitársaság, amelynek gépei ragadtak Ukrajnában.

Csütörtökön megírtuk, hogy a jelenlegi ukrajnai helyzet és a légtér lezárása miatt a Wizz Air sajnálattal tájékoztatja ügyfeleit, hogy ideiglenesen fel kell függesztenie az országba induló és onnan érkező járatokat.

(Forrás: Airportal, fotók: Wizz Air, Getty Images)

repülőgépek | reptér | wizz air | ukrajna | ott ragadt

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Új szabályokkal találkoznak a magyarok a nyáron az egyik kedvenc horvát városukban

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram