Close
Elmeséljük, hogyan lehet fejedelmi körülmények között felfedezni Indiát

Elmeséljük, hogyan lehet fejedelmi körülmények között felfedezni Indiát

Az általunk is körberajongott glamping-életérzést hozza a The Ultimate Training Camp (TUTC), amely lényegében egy Indián belüli, fejedelmi nomád tábor. Gondosan kiválasztott helyszínekre, egész pontosan sivatagba, dzsungelbe, hegycsúcsra és felderítetlen területekre juthatunk el, ha bevállaljuk a kalandot, de még fesztiválozhatunk is.

Ha a mainstream látnivalók helyett India egzotikus, kevésbé ismert tájait szeretnénk inkább bejárni, akkor nem nagyon találunk jobb ajánlatot a TUTC-nél.

A The Ultimate Training Camp az első ilyen jellegű vállalkozás Indiában. A koncepció szerint túlmutatva a hagyományos városnéző túrákon,

a legmagasabb szintű élményt szeretné nyújtani az utazóknak, közelebb hozva őket a természethez és a helyi lakosokhoz.

Elsősorban az ország még felderítetlennek számító régióiba viszi el a jelentkezőket a természetes környezet és a luxus határán egyensúlyozva, miközben sokat tesz a környezetbarát, felelősségteljes turizmusért.

A fejedelmi sátrak nagyjából egy ötcsillagos szálloda kényelmi szintjét hozzák. Perzsa szőnyeggel, saját zuhanyzóval, minibárral felszereltek, és mindegyikhez egy komornyik is tartozik, aki a vendég minden kívánságát lesi, esténként háromfogásos vacsorát szolgál fel.

Ami a programokat illeti, nem csak a hatalmas országot, hanem a spiritualitás jegyében saját magunkat is megismerhetjük, amikor a Himalájáról érkező gurukkal találkozunk. Aztán leevezhetünk az Indus-folyón, megnézhetjük, hogy űzik a helyi méltóságok a királyok sportját, a lovaspólót, lenyűgöző vidékeken piknikezhetünk, felfedezhetjük a csodálatosan furcsa Naga falvakat, színekben fürödve bulizhatunk a Hornbill Fesztiválon,

vagy csak keresünk egy gyönyörű és rejtőző területet, ahová felállítjuk a sátrunkat, és élvezzük a természet nyújtotta békét.

A Ladakhban működő tábor három állomáshelyének (Chamba Camp – Thiksey, Chamba Camp – Diskit, Kohima Camp – Nagaland) mindegyikén a helyi tradíciókra reflektáló enteriőrrel megálmodott, tucatnyi sátor áll a vendégek rendelkezésére.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: TUTC)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom