Close
Elmeséljük, hogyan lehet fejedelmi körülmények között felfedezni Indiát

Elmeséljük, hogyan lehet fejedelmi körülmények között felfedezni Indiát

Az általunk is körberajongott glamping-életérzést hozza a The Ultimate Training Camp (TUTC), amely lényegében egy Indián belüli, fejedelmi nomád tábor. Gondosan kiválasztott helyszínekre, egész pontosan sivatagba, dzsungelbe, hegycsúcsra és felderítetlen területekre juthatunk el, ha bevállaljuk a kalandot, de még fesztiválozhatunk is.

Ha a mainstream látnivalók helyett India egzotikus, kevésbé ismert tájait szeretnénk inkább bejárni, akkor nem nagyon találunk jobb ajánlatot a TUTC-nél.

A The Ultimate Training Camp az első ilyen jellegű vállalkozás Indiában. A koncepció szerint túlmutatva a hagyományos városnéző túrákon,

a legmagasabb szintű élményt szeretné nyújtani az utazóknak, közelebb hozva őket a természethez és a helyi lakosokhoz.

Elsősorban az ország még felderítetlennek számító régióiba viszi el a jelentkezőket a természetes környezet és a luxus határán egyensúlyozva, miközben sokat tesz a környezetbarát, felelősségteljes turizmusért.

A fejedelmi sátrak nagyjából egy ötcsillagos szálloda kényelmi szintjét hozzák. Perzsa szőnyeggel, saját zuhanyzóval, minibárral felszereltek, és mindegyikhez egy komornyik is tartozik, aki a vendég minden kívánságát lesi, esténként háromfogásos vacsorát szolgál fel.

Ami a programokat illeti, nem csak a hatalmas országot, hanem a spiritualitás jegyében saját magunkat is megismerhetjük, amikor a Himalájáról érkező gurukkal találkozunk. Aztán leevezhetünk az Indus-folyón, megnézhetjük, hogy űzik a helyi méltóságok a királyok sportját, a lovaspólót, lenyűgöző vidékeken piknikezhetünk, felfedezhetjük a csodálatosan furcsa Naga falvakat, színekben fürödve bulizhatunk a Hornbill Fesztiválon,

vagy csak keresünk egy gyönyörű és rejtőző területet, ahová felállítjuk a sátrunkat, és élvezzük a természet nyújtotta békét.

A Ladakhban működő tábor három állomáshelyének (Chamba Camp – Thiksey, Chamba Camp – Diskit, Kohima Camp – Nagaland) mindegyikén a helyi tradíciókra reflektáló enteriőrrel megálmodott, tucatnyi sátor áll a vendégek rendelkezésére.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: TUTC)

felfedezés | élmény | természet | luxus | felderítetlen

FOLYTASD EZZEL

Rossz hír a Ryanairrel utazóknak: nyolc budapesti járatát szünteti meg a légitársaság

Váratlan döntést hozott a WizzAir: több mint öt hónap után Oroszországba is indít gépeket a légitársaság

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom