Close
Szeretteinkkel közös fotón szerepelhetünk Unicum-díszdobozon

Szeretteinkkel közös fotón szerepelhetünk Unicum-díszdobozon

Egy személyre szóló karácsonyi meglepetés jóval meghittebb lehet a hagyományosnál, hiszen az ajándékozó és az ajándékozott közötti szorosabb kapcsolatot hivatott megmutatni, és arra utal, hogy tényleg törődünk a másikkal. 

Mi lehetne nagyobb siker, mint szeretteink és hozzátartozóink elismerése? Az ő véleményük és iránymutatásuk miattuk lettünk azok, akik. Szeretteink támogatása és megbecsülése erőt ad a mindennapok nehézségeihez. Ennek az odaadásnak a méltóképpen való meghálálásában segít idén karácsonykor az Unicum egy olyan limitált és egyedi díszdobozzal, amelyet a szeretett személlyel közös fotó díszíthet.

Száz szerencsés – aki november 30-áig feltölti fotóját az oldalra – megnyerheti személyre szabott díszdobozát, aki viszont biztosra szeretne menni, annak december 14-én és 15-én személyesen is lehetősége lesz megvásárolni azt a budapesti Zwack Mintaboltban (utóbbihoz személyesen leadott kép szükséges).

– “A család az, ahonnan az alapvető értékrendünket megkapjuk, ahonnan elindulunk, és ide is térünk vissza az igazán fontos pillanatokban. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a mindennapok során is ápoljuk ezeket a kötelékeket, az ünnepek alatt pedig különös figyelmet szenteljünk nekik” – mondta az akcióval kapcsolatban Zwack Izabella. – “A családunk számára kiemelten fontos a karácsony, és a mostani időszakban középpontba állított értékek. Örülünk, hogy olyan emberekkel dolgozhatunk ismét együtt, akikre felnézünk” – tette hozzá Zwack Sándor.

Az Unicum három kisfilmmel is készült, melyben további ismert emberek mellett Zwack Sándor mesél a családról és annak fontosságáról – úgy, ahogyan korábban még nem hallhattuk őket.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Elképesztő vegán ételeket kínál ez a légitársaság a vegánuár ideje alatt
Hat ok, amiért kezdj el már ma gyömbér teát inni
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom