Close
Szeretteinkkel közös fotón szerepelhetünk Unicum-díszdobozon

Szeretteinkkel közös fotón szerepelhetünk Unicum-díszdobozon

Egy személyre szóló karácsonyi meglepetés jóval meghittebb lehet a hagyományosnál, hiszen az ajándékozó és az ajándékozott közötti szorosabb kapcsolatot hivatott megmutatni, és arra utal, hogy tényleg törődünk a másikkal. 

Mi lehetne nagyobb siker, mint szeretteink és hozzátartozóink elismerése? Az ő véleményük és iránymutatásuk miattuk lettünk azok, akik. Szeretteink támogatása és megbecsülése erőt ad a mindennapok nehézségeihez. Ennek az odaadásnak a méltóképpen való meghálálásában segít idén karácsonykor az Unicum egy olyan limitált és egyedi díszdobozzal, amelyet a szeretett személlyel közös fotó díszíthet.

Száz szerencsés – aki november 30-áig feltölti fotóját az oldalra – megnyerheti személyre szabott díszdobozát, aki viszont biztosra szeretne menni, annak december 14-én és 15-én személyesen is lehetősége lesz megvásárolni azt a budapesti Zwack Mintaboltban (utóbbihoz személyesen leadott kép szükséges).

– “A család az, ahonnan az alapvető értékrendünket megkapjuk, ahonnan elindulunk, és ide is térünk vissza az igazán fontos pillanatokban. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a mindennapok során is ápoljuk ezeket a kötelékeket, az ünnepek alatt pedig különös figyelmet szenteljünk nekik” – mondta az akcióval kapcsolatban Zwack Izabella. – “A családunk számára kiemelten fontos a karácsony, és a mostani időszakban középpontba állított értékek. Örülünk, hogy olyan emberekkel dolgozhatunk ismét együtt, akikre felnézünk” – tette hozzá Zwack Sándor.

Az Unicum három kisfilmmel is készült, melyben további ismert emberek mellett Zwack Sándor mesél a családról és annak fontosságáról – úgy, ahogyan korábban még nem hallhattuk őket.

Ez is érdekelhet:

karácsony | díszdoboz | egyedi | limitált | unicum

FOLYTASD EZZEL

Ezekért a tejes kólákért őrül meg most éppen a világ

Hét ország, hét fantasztikus karácsonyi étel

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram