Close
Szeretteinkkel közös fotón szerepelhetünk Unicum-díszdobozon

Szeretteinkkel közös fotón szerepelhetünk Unicum-díszdobozon

Egy személyre szóló karácsonyi meglepetés jóval meghittebb lehet a hagyományosnál, hiszen az ajándékozó és az ajándékozott közötti szorosabb kapcsolatot hivatott megmutatni, és arra utal, hogy tényleg törődünk a másikkal. 

Mi lehetne nagyobb siker, mint szeretteink és hozzátartozóink elismerése? Az ő véleményük és iránymutatásuk miattuk lettünk azok, akik. Szeretteink támogatása és megbecsülése erőt ad a mindennapok nehézségeihez. Ennek az odaadásnak a méltóképpen való meghálálásában segít idén karácsonykor az Unicum egy olyan limitált és egyedi díszdobozzal, amelyet a szeretett személlyel közös fotó díszíthet.

Száz szerencsés – aki november 30-áig feltölti fotóját az oldalra – megnyerheti személyre szabott díszdobozát, aki viszont biztosra szeretne menni, annak december 14-én és 15-én személyesen is lehetősége lesz megvásárolni azt a budapesti Zwack Mintaboltban (utóbbihoz személyesen leadott kép szükséges).

– „A család az, ahonnan az alapvető értékrendünket megkapjuk, ahonnan elindulunk, és ide is térünk vissza az igazán fontos pillanatokban. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a mindennapok során is ápoljuk ezeket a kötelékeket, az ünnepek alatt pedig különös figyelmet szenteljünk nekik” – mondta az akcióval kapcsolatban Zwack Izabella. – „A családunk számára kiemelten fontos a karácsony, és a mostani időszakban középpontba állított értékek. Örülünk, hogy olyan emberekkel dolgozhatunk ismét együtt, akikre felnézünk” – tette hozzá Zwack Sándor.

Az Unicum három kisfilmmel is készült, melyben további ismert emberek mellett Zwack Sándor mesél a családról és annak fontosságáról – úgy, ahogyan korábban még nem hallhattuk őket.

Ez is érdekelhet:

ajándék | unicum | limitált | egyedi | díszdoboz

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram