Close
Látványos drónvideó mutatja be a világ legkülönlegesebb expedíciós táborhelyét

Látványos drónvideó mutatja be a világ legkülönlegesebb expedíciós táborhelyét

Az Union Glacier Camp az egyetlen táborhely az Antarktiszon, amely novembertől januárig várja az expedícióra induló kalandorokat. A hely nemcsak szálláslehetőséget biztosít a vendégek számára, hanem logisztikai központként is szolgál.

A Nyugat-Antarktiszon található Union Glacier tábor a világ egyik legkülönlegesebb területe. Nemcsak az ott kialakított időszakos táborhelyek, hanem a fagyos, jeges tájat felfedezni vágyó emberek miatt is. A Studiocanoe ott járt, ahová csak nagyon kevesen jutnak el és egy egészen különleges szemszögből mutatják meg tapasztalataikat, átélt élményeiket.

(Címlapkép: Getty Images)

antarktisz | video | union glacier camp | tábor

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram