Close
Művészi és intellektuális energiák járják át ennek a cambridge-i luxushotelnek a tereit

Művészi és intellektuális energiák járják át ennek a cambridge-i luxushotelnek a tereit

Ha egyszerre vagyunk az utazás és a gyönyörű történelmi épületek megszállottjai, valamint a tudás féktelen habzsolói, akkor a cambridge-i University Arms Hotelben valószínűleg örömmel eltöltenénk néhány napot.

Az 1834-ben felhúzott épület nemrég alapos ráncfelváráson esett át, hiszen négy éven át újították, és nem hiába hívják mini Buckingham-palotának. A 192 szoba között akad kilenc lakosztály is, ezek legendás öregdiákok után vannak elnevezve –

az egyik épp Stephen Hawking nevét viseli.

A hotel 2019-ben felkerült a Time Magazine által összeállított listára, amelyen – a bolygó különböző pontjain található – száz kihagyhatatlan látnivaló szerepel; a Condé Nast Traveler pedig az egyik legjobb Londonon kívüli brit hotelnek tartja, és többek között a Condé Nast Traveler Readers’ Choice díját is elnyerte.

A hotelben ötvöződik a kifinomultság, az exkluzivitás, az antik és a modernitás, de a színes pop-art dizájnelemek és a roppantul felszerelt könyvtárnak köszönhetően

a tereket betöltik a művészi és intellektuális energiák is.

De ha túlságosan is belemerültünk az olvasásba, és kiszabadulnánk a Brontë nővérek, George Byron vagy Daniel Defoe szellemi fogságából, akkor az elmélkedést akár a közeli Parker’s Tavernben is folytathatjuk egy pint sört társaságában.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Ebből az elképesztően látványos irodából garantáltan nem vágynál home office-ba
Ez az izlandi ház a tökéletes bizonyíték, miért érdemes rombolás helyett megmenteni
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom