Close
Látva a Gerbeaud ünnepi desszertjeit, már nagyon várjuk a karácsonyt

Látva a Gerbeaud ünnepi desszertjeit, már nagyon várjuk a karácsonyt

A Petit Gerbeaud webshop májusi indulása óriási sikert hozott, így a lehető legjobbkor, a novemberi korlátozásokkal egy időben bővült a Gerbeaud kínálata.

Az új termékek megalkotója egy itthon és külföldön is ismert és elismert magyar szakember, akinek kilétét hamarosan felfedik.

A Petit Gerbeaud webshopra felkerültek a közkedvelt ünnepi termékek: a diós és mákos bejgli, a Gerbeaud konyakmeggy, új belépőként az Earl Grey és a Karácsonyi fűszeres keksz. Jó hír, hogy legnépszerűbb termékeik már boxok formájában is elérhetők.

A desszertkínálat tíz újdonsággal bővült, az örök kedvencek (Gerbeaud-szelet, Eszterházy-szelet, dobostorta, sósmogyoró-barack szelet, Gerbeaud160-szelet) mellett a Gerbeaud-minőség jegyében olyan finomságokkal készültek, mint a guténmentes, sóskaramellás-körtés képviselőfánk, gesztenyepüré, somlói galuska, mákos guba és tiramisu pohárdesszert formájában – amely nem mellesleg környezetbarát, lebomló csomagolásban érkezik –, a kávés-mandarinos homoktövis szelet vagy a laktózmentes szilvalekváros-mogyorós piskótatekercs.

Talán sokan nem tudják, de a Gerbeaud termékei egytől egyig kézműves jelleggel készülnek a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával, adalékanyag- és tartósítószer-mentesen.

A kínálat nemcsak online, hanem a Vörösmarty téri kávéházban is elérhető, mindennap 9 és 19 óra között. Mindezzel együttesen a Gerbeaud legfőbb célja, hogy a jelen körülmények között is minőségi élményt nyújtson vendégeik otthonában, ráadásul a termékeik már a Wolt hálózatában is elérhetők.

Ez  is érdekelhet:

(Fotók: Gerbeaud)

webshop | bejgli | házhoz szállítás | süti | sütemény

FOLYTASD EZZEL

Bajban vannak a bortermelők, mert nem isznak eleget a fiatalok

Egyszerű trükkök, amivel több fehérjét vihetsz be a szervezetedbe

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram