Close
Az északi sarkkörön túl bukkantunk rá erre a rejtélyes világra, amelyet oly nehéz szavakba foglalni

Az északi sarkkörön túl bukkantunk rá erre a rejtélyes világra, amelyet oly nehéz szavakba foglalni

„Gyönyörű az úttalan rengeteg, ujjong lelkem a parton egyedül; egy társaság van, hol nem szenvedek: a mély tenger, hol az ár hegedül. Embert meg nem vetek, de a természethez vagyok hű.”

Emlékszünk még erre a George Byron-versrészletre? Az Into the Wild  (Út a vadonba) című kultuszfilm kezdődik ezzel, amelyben Chris McCandless (Emile Hirsch) a csodás alaszkai tájat is felfedezi magának. És annyi szépség, nyugalom és szabadság árad belőle, hogy az ember egyszerűen nem tudja nem megtalálni a lelki békéjét. Így lehetett ezzel Tom Welsh is, aki vonaton, terepjárón, valamint egy kis repülőgépen is bebarangolta a hideg vidéket. A látottakra pedig egyszerűen nincsenek szavak.

Ez is érdekelhet:

jég | Út a vadonba | into the wild | alaszka | amerika

FOLYTASD EZZEL

A tíz legfurcsább kérés, amit a légiutas-kísérők valaha kaptak

Mutatjuk, mely európai síterepeken lehet a legtöbb hóval számolni

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram