Close
Valami nagyon rejtélyes dolog történik az egyik legjobb magyar étteremben

Valami nagyon rejtélyes dolog történik az egyik legjobb magyar étteremben

És ez csak a kezdet.

Tizenhárom fantasztikus év után idén márciusban be kellett zárni Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos éttermét, az Onyxot.

Öt hét elteltével azonban újra bekapcsolják a sütőket, felkapcsolják a lámpákat és kinyitják az ajtókat egy különleges vacsora erejéig, mellyel lezárnak egy sikeres időszakot, és belevágnak valami egészen újba.

Az Utolsó Vacsora a kezdet, az Onyx Metamorfózis a folytatás.

Az Utolsó Vacsorára:

  • az Onyx legizgalmasabb fogásaival készülnek;
  • a részvétel ingyenes;
  • a vacsora dátumáról csak a résztvevőket értesítik;
  • asztalfoglalásra nincs lehetőség;
  • egyének és párosok jelentkezését várják.

A jelentkezés feltétele videóüzenet készítése, melyben a következő kérdésre várják a választ:

Miért szeretnél/szeretnétek ott lenni Az Utolsó Vacsorán?

A maximum egy perc hosszúságú videókat (nagyfájlküldő program vagy Google Drive-link segítségével) az onyx@onyxrestaurant.hu címre várják. A beküldési határidő: 2020. október 31.

Az Onyx életében új időszámítás következik. Nem keresnek séfet, a fine dining továbbra is a szenvedélyük marad formabontó, a bevett piaci működéstől eltérő koncepcióban gondolkoznak. Élményműhelyben hisznek, a képzőművészetet és az élelmiszertudományt beemelik az alkotói folyamatba.

Miért csak videóüzenettel lehet részt venni a vacsorán?

A Covid-helyzet miatt limitált számú vendéget szeretnének kiszolgálni. Semmiképp sem akarták, hogy a leggyorsabban fizető/a felhívást elsőként észlelő vendégek kapjanak csak lehetőséget, ezért a jelentkezésnek ezt a módját tartották a legjobbnak.

Ki fog castingolni?

A jelenlegi Onyx-csapat. Hogy ők pontosan kik, hamarosan kiderül. Annyit elárultak, hogy az Onyx tulajdonosai továbbra is Niszkács Anna ügyvezető igazgató, Niszkács Attila üzemeltetési igazgató, illetve édesanyjuk, Pintér Katalin.

Ki fog főzni a vacsorán?

A háttérben nagy energiákat mozgósítva dolgoznak a jövőn, már 2019 ősze óta. Az Onyx újjáalakuló csapata fogja elkészíteni a legizgalmasabb fogásokat, de neveket még nem árulnak el.

Mikor nyit az Onyx?

A szándékuk és a céljuk egyértelmű: az Onyx újranyitása. Konkrét dátumot még nem tudnak mondani, de azért dolgoznak, hogy a megfelelő pillanatban újra vendégeket fogadhassanak.

A Covid/Mészáros Ádám kiválása mennyire változtatta meg a terveket?

A változtatás, átalakítás igénye már jóval korábban, 2019 őszén megfogalmazódott bennük. A megvalósítás ütemezését azonban egyértelműen befolyásolta a Covid.

A Metamorfózis pontosan mire utal? Változik a dizájn? Vagy a koncepció?

Egy formabontó működési modellen dolgoznak, amely külső és belső változást egyaránt jelent.

További információk az étterem honlapján és Instagram-oldalán. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Onyx – Hooh Studio, Wertán Botond, Déber Gábor, illetve Hartyányi Norbert)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom