Close
Valami nagyon rejtélyes dolog történik az egyik legjobb magyar étteremben

Valami nagyon rejtélyes dolog történik az egyik legjobb magyar étteremben

És ez csak a kezdet.

Tizenhárom fantasztikus év után idén márciusban be kellett zárni Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos éttermét, az Onyxot.

Öt hét elteltével azonban újra bekapcsolják a sütőket, felkapcsolják a lámpákat és kinyitják az ajtókat egy különleges vacsora erejéig, mellyel lezárnak egy sikeres időszakot, és belevágnak valami egészen újba.

Az Utolsó Vacsora a kezdet, az Onyx Metamorfózis a folytatás.

Az Utolsó Vacsorára:

  • az Onyx legizgalmasabb fogásaival készülnek;
  • a részvétel ingyenes;
  • a vacsora dátumáról csak a résztvevőket értesítik;
  • asztalfoglalásra nincs lehetőség;
  • egyének és párosok jelentkezését várják.

A jelentkezés feltétele videóüzenet készítése, melyben a következő kérdésre várják a választ:

Miért szeretnél/szeretnétek ott lenni Az Utolsó Vacsorán?

A maximum egy perc hosszúságú videókat (nagyfájlküldő program vagy Google Drive-link segítségével) az onyx@onyxrestaurant.hu címre várják. A beküldési határidő: 2020. október 31.

Az Onyx életében új időszámítás következik. Nem keresnek séfet, a fine dining továbbra is a szenvedélyük marad formabontó, a bevett piaci működéstől eltérő koncepcióban gondolkoznak. Élményműhelyben hisznek, a képzőművészetet és az élelmiszertudományt beemelik az alkotói folyamatba.

Miért csak videóüzenettel lehet részt venni a vacsorán?

A Covid-helyzet miatt limitált számú vendéget szeretnének kiszolgálni. Semmiképp sem akarták, hogy a leggyorsabban fizető/a felhívást elsőként észlelő vendégek kapjanak csak lehetőséget, ezért a jelentkezésnek ezt a módját tartották a legjobbnak.

Ki fog castingolni?

A jelenlegi Onyx-csapat. Hogy ők pontosan kik, hamarosan kiderül. Annyit elárultak, hogy az Onyx tulajdonosai továbbra is Niszkács Anna ügyvezető igazgató, Niszkács Attila üzemeltetési igazgató, illetve édesanyjuk, Pintér Katalin.

Ki fog főzni a vacsorán?

A háttérben nagy energiákat mozgósítva dolgoznak a jövőn, már 2019 ősze óta. Az Onyx újjáalakuló csapata fogja elkészíteni a legizgalmasabb fogásokat, de neveket még nem árulnak el.

Mikor nyit az Onyx?

A szándékuk és a céljuk egyértelmű: az Onyx újranyitása. Konkrét dátumot még nem tudnak mondani, de azért dolgoznak, hogy a megfelelő pillanatban újra vendégeket fogadhassanak.

A Covid/Mészáros Ádám kiválása mennyire változtatta meg a terveket?

A változtatás, átalakítás igénye már jóval korábban, 2019 őszén megfogalmazódott bennük. A megvalósítás ütemezését azonban egyértelműen befolyásolta a Covid.

A Metamorfózis pontosan mire utal? Változik a dizájn? Vagy a koncepció?

Egy formabontó működési modellen dolgoznak, amely külső és belső változást egyaránt jelent.

További információk az étterem honlapján és Instagram-oldalán. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Onyx – Hooh Studio, Wertán Botond, Déber Gábor, illetve Hartyányi Norbert)

budapest | onyx | jelentkezés | niszkács anna | vacsora

FOLYTASD EZZEL

Tényleg finomabb a bor, ha a nyaraláson korytolgatod? Hamarosan kiderülhet

Hatalmasat bukott Gordon Ramsay

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom