Valami nagyon rejtélyes dolog történik az egyik legjobb magyar étteremben

És ez csak a kezdet.

Tizenhárom fantasztikus év után idén márciusban be kellett zárni Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos éttermét, az Onyxot.

Öt hét elteltével azonban újra bekapcsolják a sütőket, felkapcsolják a lámpákat és kinyitják az ajtókat egy különleges vacsora erejéig, mellyel lezárnak egy sikeres időszakot, és belevágnak valami egészen újba.

Az Utolsó Vacsora a kezdet, az Onyx Metamorfózis a folytatás.

Az Utolsó Vacsorára:

  • az Onyx legizgalmasabb fogásaival készülnek;
  • a részvétel ingyenes;
  • a vacsora dátumáról csak a résztvevőket értesítik;
  • asztalfoglalásra nincs lehetőség;
  • egyének és párosok jelentkezését várják.

A jelentkezés feltétele videóüzenet készítése, melyben a következő kérdésre várják a választ:

Miért szeretnél/szeretnétek ott lenni Az Utolsó Vacsorán?

A maximum egy perc hosszúságú videókat (nagyfájlküldő program vagy Google Drive-link segítségével) az [email protected] címre várják. A beküldési határidő: 2020. október 31.

Az Onyx életében új időszámítás következik. Nem keresnek séfet, a fine dining továbbra is a szenvedélyük marad formabontó, a bevett piaci működéstől eltérő koncepcióban gondolkoznak. Élményműhelyben hisznek, a képzőművészetet és az élelmiszertudományt beemelik az alkotói folyamatba.

Miért csak videóüzenettel lehet részt venni a vacsorán?

A Covid-helyzet miatt limitált számú vendéget szeretnének kiszolgálni. Semmiképp sem akarták, hogy a leggyorsabban fizető/a felhívást elsőként észlelő vendégek kapjanak csak lehetőséget, ezért a jelentkezésnek ezt a módját tartották a legjobbnak.

Ki fog castingolni?

A jelenlegi Onyx-csapat. Hogy ők pontosan kik, hamarosan kiderül. Annyit elárultak, hogy az Onyx tulajdonosai továbbra is Niszkács Anna ügyvezető igazgató, Niszkács Attila üzemeltetési igazgató, illetve édesanyjuk, Pintér Katalin.

Ki fog főzni a vacsorán?

A háttérben nagy energiákat mozgósítva dolgoznak a jövőn, már 2019 ősze óta. Az Onyx újjáalakuló csapata fogja elkészíteni a legizgalmasabb fogásokat, de neveket még nem árulnak el.

Mikor nyit az Onyx?

A szándékuk és a céljuk egyértelmű: az Onyx újranyitása. Konkrét dátumot még nem tudnak mondani, de azért dolgoznak, hogy a megfelelő pillanatban újra vendégeket fogadhassanak.

A Covid/Mészáros Ádám kiválása mennyire változtatta meg a terveket?

A változtatás, átalakítás igénye már jóval korábban, 2019 őszén megfogalmazódott bennük. A megvalósítás ütemezését azonban egyértelműen befolyásolta a Covid.

A Metamorfózis pontosan mire utal? Változik a dizájn? Vagy a koncepció?

Egy formabontó működési modellen dolgoznak, amely külső és belső változást egyaránt jelent.

További információk az étterem honlapján és Instagram-oldalán. 

Ez is érdekelhet:

Megvannak a 2020-as hazai Michelin-csillagok

A világjárvány miatt csúszott a Michelin Guide 2020-as kiadása.

(Fotók: Onyx – Hooh Studio, Wertán Botond, Déber Gábor, illetve Hartyányi Norbert)

különleges | Onyx étterem | onyx | visszatér | budapest

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom