Close
Megvannak a 2020-as hazai Michelin-csillagok

Megvannak a 2020-as hazai Michelin-csillagok

Idén később jelent meg a patinás kalauz.

A világjárvány miatt csúszott a Michelin Guide 2020-as kiadása, úgyhogy csak most tudtuk meg, hogyan alakul a kiosztott csillagok sorsa. Jó hír, hogy a budapesti éttermek esetében nem történt változás, ami azt jelenti, hogy valamennyi hely megtarthatta a tekintélyes elismerést – írja az Index.

Vagyis az Onyx két, a Babel, a Stand, a Borkonyha, a Costes és a Costes Downtown egy csillagot.

A további elismeréseket tekintve a Petrus 2020-ban is Bib Gourmand minősítést kapott (ez azoknak jár, akik a saját kategóriájukban kiemelkedően jó ár/érték arányú szolgáltatást nyújtanak), az új kalauzban pedig helyet kaptak a Michelin-tányéros éttermek is, úgymint a Baraka, a Fausto’s, a Fricska, a Laurel Budapest, a Mák, a Nobu Budapest, az Olimpia, a St. Andrea, a Textúra, a Tigris, az Alabárdos, az Arany Kaviár, a Baltazár, a Zona és a Csalogány 26. Ebbe a kategóriába azok a helyek tartoznak, melyek egyszerűen csak ételeket szolgálnak fel.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Index, fotók: Onyx – Hooh Studio, Wertán Botond, Déber Gábor)

FOLYTASD EZZEL
A legízesebb sajttorta naranccsal és sütőtökkel készül
Ezek az indiai töltött táskák garantáltan meghozzák az étvágyadat
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom