Close
Megvannak a 2020-as hazai Michelin-csillagok

Megvannak a 2020-as hazai Michelin-csillagok

Idén később jelent meg a patinás kalauz.

A világjárvány miatt csúszott a Michelin Guide 2020-as kiadása, úgyhogy csak most tudtuk meg, hogyan alakul a kiosztott csillagok sorsa. Jó hír, hogy a budapesti éttermek esetében nem történt változás, ami azt jelenti, hogy valamennyi hely megtarthatta a tekintélyes elismerést – írja az Index.

Vagyis az Onyx két, a Babel, a Stand, a Borkonyha, a Costes és a Costes Downtown egy csillagot.

A további elismeréseket tekintve a Petrus 2020-ban is Bib Gourmand minősítést kapott (ez azoknak jár, akik a saját kategóriájukban kiemelkedően jó ár/érték arányú szolgáltatást nyújtanak), az új kalauzban pedig helyet kaptak a Michelin-tányéros éttermek is, úgymint a Baraka, a Fausto’s, a Fricska, a Laurel Budapest, a Mák, a Nobu Budapest, az Olimpia, a St. Andrea, a Textúra, a Tigris, az Alabárdos, az Arany Kaviár, a Baltazár, a Zona és a Csalogány 26. Ebbe a kategóriába azok a helyek tartoznak, melyek egyszerűen csak ételeket szolgálnak fel.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Index, fotók: Onyx – Hooh Studio, Wertán Botond, Déber Gábor)

éttermek | kiosztás | 2020 | elismerés | kalauz

FOLYTASD EZZEL

Ez vezetett a világhírű séf öngyilkosságához egy új elmélet szerint

A világ legjobb éttermének a helyén egykor imádott angol költő árult bélyeget

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram