Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Polly Dániel természetfotós művészi ambíciókkal rendelkezik, magasra tette a mércét, ám a Xiaomi 14 így is a segítségére tudott lenni az álmai megvalósításával. Az eszköz kiváló technikai lehetőségei jól támogatták az őszinte és látványos képek alkotása iránti céljait és elkötelezettségét. Nemrég a gyártóval közösen „Legendás alkotás” koncepcióval egy új fotós projektet hoztak létre. Milyen lett a végeredmény? Mutatjuk.

Polly Dániel számára a fotózás nemcsak munka, hanem egy utazás is a világ különböző tájaira, ahova az ottani emberek, kultúrák és történetek ábrázolásával kalauzolja el a nézőket.

Ebben a Xiaomi 14 volt a segítségére a „Legendás alkotás” című projekt során, mint egy művészi eszköz, amely három kamerarendszerével, 14 mm és 75 mm közötti fókusztartománnyal, és egy Leica Summilux főobjektívvel kiemelkedő képminőséget biztosít.

Ezek a technikai jellemzők lehetővé tették számára, hogy minden apró részletet élesen beállítson, míg a széles látószögű lencse segítségével szélesebb kontextusban ábrázolja témáit.

Végül az ultraszéles lencse különösen hasznosnak bizonyult a hétköznapi, mégis jelentőségteljes pillanatok rögzítésében.

Daninak az egyes fotókhoz használt beállításait a galériában mutatjuk!

Dániel számára a „Legendás alkotás” több mint marketing szlogen; ez egy ígéret az időtlen és inspiráló történetek megteremtésére. A Xiaomi 14 gyorstöltési képessége – HyperCharge technológiával – biztosította, hogy Dániel ne maradjon le egyetlen inspiráló momentumról sem. A projekt során készült Sári család fotósorozatával Dániel a vidéki élet békéjét és természettel való harmóniáját örökítette meg.

Ezek a képek nem csupán vizuális élményt nyújtanak, hanem mélyebb üzenetekkel is bírnak, mint a fenntarthatóság és az emberi kapcsolatok jelentősége.

Az elegáns, minimalista kialakítású telefon, amely Jade Green, White és Black színekben érhető el, tökéletesen illeszkedik Dániel művészeti folyamataihoz és esztétikájához. Így a Xiaomi 14 nemcsak eszköz, hanem társ is útján, amellyel az élet kisebb, ám jelentős szépségeit örökíti meg és osztja meg világszerte.

A dinamikus fényérzékelőnek köszönhetően Dániel a legkülönbözőbb környezeti feltételek mellett is tökéletes felvételeket készíthet, legyen szó napfényes tájakról vagy árnyékos erdei helyekről. A készülék pontossága alapvető Dániel számára, hiszen célja a valósághű ábrázolás.

A fotós azt vallja, hogy a vizuális művészet erejével képes felhívni a figyelmet társadalmi kérdésekre, ezzel ünnepelve az élet mindennapi pillanatait, miközben a kevésbé ismert témák előtérbe helyezését is szorgalmazza. Ez a felfogás összecseng a Xiaomi által képviselt elkötelezettséggel, amely nem csupán a technológiai innovációra, hanem az érzelmek és gondolatok közvetítésére is törekszik, létrehozva ezzel egy valóban legendás művészeti projektet.

xiaomi | Polly Dániel | xiaomi 14 | fotózás | természetfotó

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram