Close
Az Avalon Lighthouse egy nem mindennapi világítótorony Ausztrália sziklás partjainál

Az Avalon Lighthouse egy nem mindennapi világítótorony Ausztrália sziklás partjainál

Bár nem egy sziklás parton fekvő világítótoronyról van szó, az Avalon Lighthouse így is magában hordozza a különleges tengeri kikötők jó néhány jellemzőjét.

Az otthon a Csendes-óceánra néz Ausztrália nyugati partjainál, négy hálószobája és három fürdője van, valamint magában foglal egy master lakosztályt is. És bár az égboltot nem világítja meg, a minimalista ház így is pihentető jelzőfénnyel várja a kalandorokat.

A hálószobák az emeleten találhatók, a földszinten pedig egy hatalmas nyitott tér, amely egy rusztikus teraszban végződik. Érdemes még megemlítenünk az óceánpart melletti naplemente-fürkésző helyet, ráadásul

Sydney északi partjának a legmagasabb pontja, a Bangalley Head is elérhető közelségben található.

Világos dominancia, nyugalom és luxus jellemzi az ingatlant, amely bár ízig-vérig modern,mégis kapaszkodik a természetbe a hatalmas ablakok, a betonpadló, a fából kiöntött terasz, valamint az udvart büszkén díszítő pálmafák révén.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Contemporary Hotels)

ausztrália | Bangalley Head | Avalon Lighthouse | ingatlan | ház

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram