Close
Van egy nagyon furcsa világítótorony Ausztrália sziklás partjainál

Van egy nagyon furcsa világítótorony Ausztrália sziklás partjainál

Bár nem egy sziklás parton fekvő világítótoronyról van szó, az Avalon Lighthouse így is magában hordozza a különleges tengeri kikötők jó néhány jellemzőjét.

Az otthon a Csendes-óceánra néz Ausztrália nyugati partjainál, négy hálószobája és három fürdője van, valamint magában foglal egy master lakosztályt is. És bár az égboltot nem világítja meg, a minimalista ház így is pihentető jelzőfénnyel várja a kalandorokat.

A hálószobák az emeleten találhatók, a földszinten pedig egy hatalmas nyitott tér, amely egy rusztikus teraszban végződik. Érdemes még megemlítenünk az óceánpart melletti naplemente-fürkésző helyet, ráadásul

Sydney északi partjának a legmagasabb pontja, a Bangalley Head is elérhető közelségben található.

Világos dominancia, nyugalom és luxus jellemzi az ingatlant, amely bár ízig-vérig modern,mégis kapaszkodik a természetbe a hatalmas ablakok, a betonpadló, a fából kiöntött terasz, valamint az udvart büszkén díszítő pálmafák révén.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Contemporary Hotels)

FOLYTASD EZZEL
Te mit szólnál, ha ablakok helyett óriásképernyők lennének a repülőkön? Mert lehet, hogy ez a jövő
Egy gombnyomással letöltheted és megépítheted ezt a vagány fabiciklit
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom