Close
Ez a ház nem elég, hogy gyönyörű, de még a kilátása is elképesztő

Ez a ház nem elég, hogy gyönyörű, de még a kilátása is elképesztő

Nem véletlen a kilencméteres üveg tolóajtó a tájra.

A chicagói Tum Studio alakította át ezt a Boulderben, Coloradóban épült házat, hogy a lakók zavartalanul belefeledkezhessenek a Sziklás-hegység páratlan látványába.

A meghitt, kandallós nappaliban imádjuk a stílusos és kényelmes ülőgarnitúrát, valamint a tetőgerendázat is remek hangulatot ad a helyiségnek. A ház maga nem kifejezetten magas; belül két szintet alakítottak ki a  telek lejtésével harmóniában.

A házban a család napi rutinja köré alakítottak ki szinte mindent; tágas ebédlő és médiaszoba, lépcső alatti kreatív játszórész a gyerekeknek, letisztult munkaállomás a felnőtteknek.

Az egész házat nagyon kellemes, nyugodt energia járja át – alapvetően teljesen egységes a stílus, de van néhány feltűnő kivétel, például egy óriási mohafüggöny a főbejárat mellett, vagy épp egy magánrendelésre készült Windy Chien-alkotás a nagyhálószobában.

Még több gyönyörű építészeti projektet nézegetnél? Akkor mutatjuk, miket imádtunk mostanában: ezt a rézkiegészítést kapott korzikai kolostort, ezt a romos enyészetből megmentett izlandi művészstúdiót és ezt a 135 millió dolláros manhattani kilátást kínáló luxuslakást.

(Fotók: David Lauer)

médiaszoba | sziklás hegység | építészet | amerika | colorado

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram