Close
A francia elegancia magasiskolája Vanessa Axente a Dutti új kampányában

A francia elegancia magasiskolája Vanessa Axente a Dutti új kampányában

Gyönyörű és világhírű magyar modellünk újabb tollat illeszthet a kalapba a Massimo Dutti gyönyörű kampányával.

Brigitte Bardot színésznő, szexszimbólum, ikon és elkötelezett állatvédő aktivista előtt tiszteleg a divatház legújabb, őszi-téli kollekciójával, mely a Fall For All nevet kapta.

A kampányt a csodás Vanessa Axentével készítették el, aki karakteres arcélével és lezser szépségével tökéletesen hozza a hanyagul tökéletes francia eleganciát.

A kollekció darabjaiban nem nehéz látni a vintázs francia stílus új visszatérőit: a trapéznadrágokat, a karcsúsított blézereket, a sima – vagy épp Brigitte Bardot-mintás – fehér pólókat, a hegyes cipőket és a klasszikus barna bőröveket, összességében pedig

azt az erőlködés nélküli, fesztelen eleganciát, ami a Massimo Dutti örök védjegye.

Gratulálunk Dutti és főként gratulálunk Vanessa, pazar kampány lett!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Massimo Dutti)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom