Close
Három éjszakából kettőt fizet egy csodás olasz régió

Három éjszakából kettőt fizet egy csodás olasz régió

Hatalmas hegyek, idilli tájak, albumba illő kastélyok, sajátos klíma, kiváló borok. Az Alpok ölelésében pihenő Piemont elsősorban a téli sportok kapcsán került képbe, ha Olaszországról volt szó, most viszont olyan ajánlattal állt elő, hogy nem igazán érdemes várni a hófelhők érkezésére.

Az észak-olasz tartomány húzóneve a klasszikus és kortárs művészeti elegyet kínáló, jobbára iparvárosként ismert Torinó.

Az Alpok tövében megbújó régió a legelengásabb települése mellett elbűvölő kisvárosokat, érinteten természetet, szépséges tavakat, az imádnivaló vidéki itáliai hangulatot és a már említett szokatlan éghajlati jellemzőket pakolja élménycsomagjába. A szokatlan klímáról még annyit, hogy a nyár arrafelé száraz és meleg, a tél pedig ködös és fagyos.

A világjárvány miatt nehéz helyzetbe került turizmus feltámasztására Piemont régióban is elő kellett állni valamivel. A tartomány vezetői úgy döntöttek, csatlakozva a korábbi – nem minden esetben igaznak bizonyuló – kezdeményezésekhez, ingyenes vendégéjszakákkal próbálják Olaszországba csábítani a turistákat.

Ebben az esetben ez annyit jelent, hogy a Voucher Piemont igénybe vételével csupán minden harmadik éjszakáért kell fizetni, vagyis egy három éjszakára lefoglalt szállásból kettőt Piemont költségén élvezhetünk.

Kétségtelenül kihagyhatatlannak tűnő ajánlat ez, melyre augusztus utolsó napjáig lehet lecsapni, a vouchereket pedig 2021. december 31-ig lehet felhasználni több száz szálláson, a szállodától kezdve egészen a parasztházig. Az akció pontos részletei errefelé találhatóak.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: visitpiemonte.com, fotók: Pixabay)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom