Close
Három éjszakából kettőt fizet egy csodás olasz régió

Három éjszakából kettőt fizet egy csodás olasz régió

Hatalmas hegyek, idilli tájak, albumba illő kastélyok, sajátos klíma, kiváló borok. Az Alpok ölelésében pihenő Piemont elsősorban a téli sportok kapcsán került képbe, ha Olaszországról volt szó, most viszont olyan ajánlattal állt elő, hogy nem igazán érdemes várni a hófelhők érkezésére.

Az észak-olasz tartomány húzóneve a klasszikus és kortárs művészeti elegyet kínáló, jobbára iparvárosként ismert Torinó.

Az Alpok tövében megbújó régió a legelengásabb települése mellett elbűvölő kisvárosokat, érinteten természetet, szépséges tavakat, az imádnivaló vidéki itáliai hangulatot és a már említett szokatlan éghajlati jellemzőket pakolja élménycsomagjába. A szokatlan klímáról még annyit, hogy a nyár arrafelé száraz és meleg, a tél pedig ködös és fagyos.

A világjárvány miatt nehéz helyzetbe került turizmus feltámasztására Piemont régióban is elő kellett állni valamivel. A tartomány vezetői úgy döntöttek, csatlakozva a korábbi – nem minden esetben igaznak bizonyuló – kezdeményezésekhez, ingyenes vendégéjszakákkal próbálják Olaszországba csábítani a turistákat.

Ebben az esetben ez annyit jelent, hogy a Voucher Piemont igénybe vételével csupán minden harmadik éjszakáért kell fizetni, vagyis egy három éjszakára lefoglalt szállásból kettőt Piemont költségén élvezhetünk.

Kétségtelenül kihagyhatatlannak tűnő ajánlat ez, melyre augusztus utolsó napjáig lehet lecsapni, a vouchereket pedig 2021. december 31-ig lehet felhasználni több száz szálláson, a szállodától kezdve egészen a parasztházig. Az akció pontos részletei errefelé találhatóak.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: visitpiemonte.com, fotók: Pixabay)

ingyen | vakáció | szállás | turista | olaszország

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram