Close
Verhetetlen, több mint 2500 képes kollekciót publikált a Google Earth

Verhetetlen, több mint 2500 képes kollekciót publikált a Google Earth

A Google Earth és/vagy Street View nézegetése kissé addiktív elfoglaltság. A techóriás nemrég egy több mint kétezer-ötszáz fotóból álló, művészi szempontból is jelentős válogatással állt elő, és tett mindenki számára elérhetővé. 

Ha már unjuk a számítógép alapértelmezett háttérképeit és pihentetőit, akkor is a segítségünkre lehet a publikált Earth View-kollekció, hiszen egészen szép felbontásban letölthetjük őket, egy Chrome-bővítmény segítségével pedig minden új lap nyitásakor egy véletlenszerű kép jelenik meg.

A következő lehetőség, hogy csak szimplán vizuális gyönyör reményében lapozgatunk a random válogatott képek között, esetleg térképnek megfelelően közelítünk rá valamelyik kontinensre, országra, tájegységre.

Elképesztően gyönyörű képeket találunk, melyek rácáfolnak minden képzeletünkre. Esztétikum, tudomány, geológia ölel egymásba, és mutatja a Föld legváltozatosabb arcait.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Google Earthview) 

google earth voyager | bolygó | 4k | föld | művészi képek

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram