Close
Verhetetlen, több mint 2500 képes kollekciót publikált a Google Earth

Verhetetlen, több mint 2500 képes kollekciót publikált a Google Earth

A Google Earth és/vagy Street View nézegetése kissé addiktív elfoglaltság. A techóriás nemrég egy több mint kétezer-ötszáz fotóból álló, művészi szempontból is jelentős válogatással állt elő, és tett mindenki számára elérhetővé. 

Ha már unjuk a számítógép alapértelmezett háttérképeit és pihentetőit, akkor is a segítségünkre lehet a publikált Earth View-kollekció, hiszen egészen szép felbontásban letölthetjük őket, egy Chrome-bővítmény segítségével pedig minden új lap nyitásakor egy véletlenszerű kép jelenik meg.

A következő lehetőség, hogy csak szimplán vizuális gyönyör reményében lapozgatunk a random válogatott képek között, esetleg térképnek megfelelően közelítünk rá valamelyik kontinensre, országra, tájegységre.

Elképesztően gyönyörű képeket találunk, melyek rácáfolnak minden képzeletünkre. Esztétikum, tudomány, geológia ölel egymásba, és mutatja a Föld legváltozatosabb arcait.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Google Earthview) 

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom