Close
Verhetetlen, több mint 2500 képes kollekciót publikált a Google Earth

Verhetetlen, több mint 2500 képes kollekciót publikált a Google Earth

A Google Earth és/vagy Street View nézegetése kissé addiktív elfoglaltság. A techóriás nemrég egy több mint kétezer-ötszáz fotóból álló, művészi szempontból is jelentős válogatással állt elő, és tett mindenki számára elérhetővé. 

Ha már unjuk a számítógép alapértelmezett háttérképeit és pihentetőit, akkor is a segítségünkre lehet a publikált Earth View-kollekció, hiszen egészen szép felbontásban letölthetjük őket, egy Chrome-bővítmény segítségével pedig minden új lap nyitásakor egy véletlenszerű kép jelenik meg.

A következő lehetőség, hogy csak szimplán vizuális gyönyör reményében lapozgatunk a random válogatott képek között, esetleg térképnek megfelelően közelítünk rá valamelyik kontinensre, országra, tájegységre.

Elképesztően gyönyörű képeket találunk, melyek rácáfolnak minden képzeletünkre. Esztétikum, tudomány, geológia ölel egymásba, és mutatja a Föld legváltozatosabb arcait.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Google Earthview) 

google earth | művészi képek | bolygó | 4k | fotók

FOLYTASD EZZEL

Háromszor is gondold meg, hogy ma lemész a Balatonhoz: több kilométeres a torlódás

Öt elvarázsolt sziget Európában, ahol a főszezonban is nyugalmat találunk

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom